Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Οι Ιταλοί θα πάρουν εκδίκηση για τους Έλληνες...

Οι προκλήσεις από τους Γερμανούς συνεχίζονται και μετά τον αγώνα Ελλάδα- Γερμανία για τα προημιτελικά του Euro 2012. Η «πανίσχυρη» Γερμανία στον κρίσιμο ημιτελικό της διοργάνωσης, πρόκειται να αντιμετωπίσει τους Ιταλούς, μία ακόμα χώρα του ευρωπαϊκού νότου που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση. Τίτλος σε δημοσίευμα της Bild αναφέρει «Έφτασε η ώρα για το οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους Ιταλούς».
 Οι δημοσιογράφοι της Ιταλίας περνούν με τη σειρά τους στην αντεπίθεση σημειώνοντας: «Ο αγώνας Ιταλία-Γερμανία, στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, αποκτά τεράστια συμβολική σημασία, όπως συνέβη και την Πέμπτη, με την Εθνική της Ελλάδας».

Φωτογράφηση την κατάλληλη στιγμή

Είτε ελήφθησαν τυχαία είτε σκόπιμα, ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι φωτογράφοι ήταν στο σωστό μέρος τη κατάλληλη στιγμή.

Ο κ Χρ. Γιανναράς οραματίζεται αλλαγή του Εθνικού μας Ύμνου!

Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

Η βαθιά κρίση, την οποία διέρχεται η χώρα μας έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλούς να διατυπώσουν την άποψη τους για το πώς μπορούμε να βγούμε από αυτήν. Πολλοί δημαγωγοί εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να βγουν στο προσκήνιο της πολιτικής, και να καταλάβουν την εξουσία και άλλοι κάνουν θόρυβο χωρίς να λένε κάτι σοβαρό.

Γεν. γραμματέας υπουργείου προς Βενιζέλο: Να διατηρήσουμε τις καρέκλες μας

Γκάφα ολκής έκανε ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, με την οποία του... εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι Γενικοί και Ειδικοί γραμματείς των υπουργείων που διορίστηκαν επί ΓΑΠ, πρέπει να μείνουν στις θέσεις τους, ενώ ουσιαστικά του εξηγεί πως κάποιοι που διορίστηκαν επί ΠΑΣΟΚ είχαν... αναφορές σε άλλα κόμματα και θα πρέπει να καταστεί σαφές ποιοι από τους γενικούς γραμματείς είναι του ΠΑΣΟΚ και ποιοι όχι!

Ο Σαμαράς ξέρει και διαλέγει υπουργούς

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν ότι «αρχή άνδρα δείκνυσι», στο δε χωριό μας λένε ότι η «καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται». Αυτά αφορούν τις επιλογές του κ. Σαμαρά, κατ’ αρχήν για τους υπουργικούς θώκους.

Επέλεξε λοιπόν ο (φέρων ακέραιο και το σχετικό πολιτικό κόστος) κ. Σαμαράς, μεταξύ των ένδεκα εκατομμυρίων Ελλήνων, τον κ. Στουρνάρα, γιατί προφανώς έχει πειστεί για τις ικανότητές του τελευταίου να προβλέπει και να χαράσσει σωστή οικονομική πολιτική.

Γιατί ο Βενιζέλος κυκλοφορεί ακόμη με υπουργική BMW;

O πρόεδρος του 12% γιατί κυκλοφορεί με την λιμουζίνα του Υπουργείου Οικονομικών αξίας 750.000 ευρω; Μπορεί οι μνημονιακές κυβερνήσεις να έκοψαν με μεγάλη ευκολία μισθούς και συντάξεις, μπορεί να έβαλαν με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία φόρους στους ανέργους και στους άστεγους!!!, αλλά όταν πρόκειται για τη χλιδή τους και την προστασία τους από την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες τότε το χρήμα δεν το υπολογίζουν.

Η Χρυσή Αυγή τα χώνει σε Τσίπρα για το “Ιασώ”!

Με ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή εύχεται στον Αλέξη Τσίπρα για το νεογέννητο γιο του, αλλά παράλληλα καυτηριάζει την επιλογή του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, να μην πάει σε δημόσιο μαιευτήριο, αλλά στο Ιασώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
“Όπως πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα του τύπου, το πρωί της Τρίτης η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος – όπως την αποκαλούν – (γιατί δεν είναι επισήμως παντρεμένοι…) του Αλέξη Τσίπρα, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Βεβαίως, ευχόμαστε να τους ζήσει το νεογέννητο, αλλά πέραν από την ανθρώπινη υπάρχει και η πολιτική πλευρά του ζητήματος.

Η «προφητεία» της Στάη για το μέλλον της Ελλάδας

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε. Ήταν 7 Ιουλίου 2011, όταν η γνωστή δημοσιογράφος και κυρία της ελληνικής δημοσιογραφίας, κυρία Στάη, σε ραδιοφωνική της εκπομπή στο ραδιόφωνο του Flash είχε ανακοινώσει –ή προφητεύσει- πως το Νοέμβριο (του 2011) περίμενε ανασχηματισμό, ενώ ήταν αρκετά σαφής στην επόμενη προφητεία της στην οποία αναφέρθηκε χαρακτηριστικά λέγοντας πως «Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας η οποία θα μικρύνει»!!! Ήταν πραγματικά μία βόμβα για τον μελλοντικό χάρτη της χώρας!

Όταν βλέπεις τους τραπεζίτες να υποχωρούν δύο πράγματα συμβαίνουν

Πριν απο λίγο μάθαμε αυτό που ήδη ξέραμε ότι δηλαδή ο κ. Ράπανος δεν θα κάτσει στην υπουργική καρέκλα του τσάρου της οικονομίας, όχι φυσικά διότι βλέπει τους μπολσεβίκους" να έρχονται, ούτε επειδή όπως ισχυρίστηκε η υγεία του δεν του το επιτρέπει. Όλοι ήξεραν ότι και πρίν γίνει το κυβερνητικό προξενειό είχε προβλήματα υγείας τα οποία όμως δεν τον εμπόδιζαν στην διοίκηση της Εθνικής, την εκπροσώπηση των άλλων "Ελλήνων" τραπεζιτών ή ακόμα περισσότερο στην εκτέλεση των "ειδικών αποστολών" που του ανέθετε η παγκόσμια τραπεζοπιστωτική εξουσία.