Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Πρόδρομος Τσαουσάκης - Όπου πατώ το πόδι μου


Οταν ο «καπετάνιος» έδιωξε τον Αλεν στο ημίχρονο

Βασίλης Βέργης

Μου τηλεφώνησε ένας φίλος μόλις η Λάτσιο έκανε το 2-0 επί του Παναθηναϊκού στο Ολίμπικο: «Λες να γυρίσει με το αεροπλάνο της αποστολής ο Φερέιρα ή θα φύγει κατευθείαν για Πορτογαλία; Κάποτε, αν θυμάσαι, ο καπετάνιος έδιωξε τον Αλεν στο ημίχρονο του αγώνα Γιουβέντους-Παναθηναϊκός».

Χαμογέλασα, θυμήθηκα εκείνο το ματς με το 4-0 της Γιούβε και το ακαριαίο... ημιχρόνιο τέλος του (“τσακωμένου” με την προπονητική) Αλεν, και πρότεινα στο φιλαράκι να ακούσει τις δηλώσεις Φερέιρα μετά το τέλος του παιχνιδιού για να γίνει σοφότερος. Ημουν βέβαιος και μετά το 3-0 που συνόδευσε την μνημονιακή πράσινη ποδοσφαιρική αθλιότητα, ότι ο πανέξυπνος πορτογάλος πάλι κάτι θα σκαρφιζόταν.

Δεν είμαι η κυρία Μέρκελ ούτε πολιτικός. Αλλά, εάν επέλεγα εγώ, θα επέλεγα να εφαρμόσω το σχέδιο 3. Στόχος άλλωστε είναι η επανεκλογή.

Ιούλιος 2012: Νέα Κυβέρνηση, νέες ελπίδες, νέα διαπραγμάτευση.

Αύγουστος 2012: Διακοπές στην Ευρώπη, διαπραγματεύσεις και σούρτα φέρτα στην Ελλάδα

Σεπτέμβριος 2012: Αρχίζει το δούλεμα. Ο εκπρόσωπος της Kομισιόν ερωτώμενος για το πότε θα τελειώσει η τρόϊκα την αξιολόγηση δείνει απάντηση μάντισσας γύφτισσας: "The evaluation will take several weeks" Ελληνιστί "σε τρία τέρμινα". Ποιά είναι τα τέρμινα? Τα τέρμινα είναι (ήταν) οι αμερικανικές εκλογές. Πρέπει να αποφευχθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Ελληνικό ατύχημα πριν από αυτές.

Ο άντρας της Κούρκουλα και άλλοτε συνεργάτης του Βενιζέλου αγόρασε το Sport TV!

Σας λέει τίποτα το όνομα Διονύσης Παναγιωτάκης; Είναι ο νέος καναλάρχης. Είναι ο σκηνοθέτης, που αγοράσε από τον όμιλο Κυριακίδη (που μετά την Espresso ξεφορτώνεται τα πάντα) το πρώην magic tv του Ολυμπιακού και νυν Sport tv. Διαβάστε μόνο στο planet-greece ποιος είναι ο Διονύσιος Παναγιωτάκης...

Ήταν ο άνθρωπος που "έλυνε και έδενε" στο πλευρό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, πριν τις εκλογές.