Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψελλίζει διακαιολογίες για το δωρεάν μονόκλινο!

Τα αδικαιολόγητα επιχείρησε να δικαιολογήσει χθες ο ΣΥΡΙΖΑ (λέγοντας μάλιστα και ψέματα) για το δωράκι που θέλησε να κάνει το μαιευτήριο ΙΑΣΩ στο ζεύγος Τσίπρα για τη γέννηση του δεύτερου γιου τους. Μετά το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας», οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να ψελλίζουν δικαιολογίες περί του ότι δεν έχει βγει ακόμη ο λογαριασμός και άλλες αστειότητες, προσπερνώντας κατ' αρχάς το γεγονός ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά βαθύτατα ηθικό και πολιτικό.

Η θεία υποχρέωση των ανυποχώρητων

«Το να φοβηθούν οι Λακεδαιμόνιοι μήπως συμβιβαστούμε με τον βάρβαρο είναι πολύ ανθρώπινο. Φάνηκε όμως ο φόβος σας ότι δεν είναι τιμητικός για σας, αφού γνωρίζετε καλά την πίστη των Αθηναίων. Δεν υπάρχει πουθενά στη γη τόσο χρυσάφι ούτε χώρα που να ξεχωρίζει τόσο πολύ στην ομορφιά και στην ευφορία, ώστε να τα δεχτούμε και να θελήσουμε να μηδίσουμε και να υποδουλώσουμε την Ελλάδα.
Είναι πολλοί και σοβαροί οι λόγοι που μας εμποδίζουν να το κάνουμε, ακόμα κι αν θέλουμε. Πρώτο και σπουδαιότερο των θεών τα αγάλματα και τα ιερά τα καμένα και ισοπεδωμένα, που μας υποχρεώνουν πιο πολύ να πάρουμε τη μεγαλύτερη εκδίκηση παρά να συμβιβαστούμε με όποιον τα έπραξε αυτά. Έπειτα ο ελληνισμός μας· το ίδιο αίμα έχουμε και την ίδια γλώσσα και των θεών προσκυνήματα κοινά και θυσίες και συνήθειες ίδιες κι όμοιες. Να τα προδώσουμε όλα αυτά δε μας έρχεται καλό εμάς των Αθηναίων. Και μάθετε, αν δεν έτυχε να ξέρετε από πιο μπροστά, ότι όσο υπάρχει κι ένας ακόμα Αθηναίος, με κανένα τρόπο δε θα συμβιβαστούμε με τον Ξέρξη»
.
Ηροδότου Ιστορία, Η-144, ΟΕΔΒ, σελ. 176

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ του σκηνοθέτη της εκπομπής "Κοινωνία Ώρα Mega"!

Πώς ο σκηνοθέτης της εκπομπής έφερε σε δύσκολη θέση τον Δημήτρη Καμπουράκη; Ο Γιώργος Οικονομέας προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, αλλά το "κακό" είχε γίνει...

"Το πρωί που ξύπνησα βρήκα ένα μήνυμα στο κινητό μου, από έναν φίλο που είναι στις Βρυξέλλες, ο οποίος...", ξεκίνησε να λέει ο Καμπουράκης το πρωί της Πέμπτης, διαβάζοντας το συγκεκριμένο μήνυμα από το κινητό του. Ξαφνικά ο Γιώργος Οικονομέας άρχισε να χτυπά το χέρι του λέγοντας "Ε,ε,ε,ε" και ο Καμπουράκης είπε "Ε, μην δείχνουμε...".

Το' παν και το' καναν


Η Ιταλία χτες μπορούμε να πούμε ότι έκανε το αδύνατο δυνατό, νίκησε την εθνική ομάδα της Γερμανίας, του λόγου που οδήγησε την εθνική Ελλάδος μας στον αποκλεισμό.