Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 3


του Ιωάννη Ξ.


Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα επισκεφτεί τον γέροντα μου ,τον παππούλη μου.Έχω καιρό να σας γράψω για αυτόν ,όμως τώρα έχω νέα να ανακοινώσω.
                          Είχα γράψει αυτό που μου είπε ο γέροντας απαντώντας σε ερώτημά μου για την διάρκεια της κρίσης ότι θα κρατήσει καιρό το κακό αυτό

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 2

του Ιωάννη Ξ.



Οι εξελίξεις τρέχουν το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι η ταχύτητα με την οποία θα εξελιχθούν τα πράγματα.Τέρμα οι παρατάσεις.Αυτό που συνέβαινε μέχρι τώρα με τους πιστούς να ζητούν συνεχείς παρατάσεις μέσω της προσευχής ,διότι τρόμαζαν από τις προφητείες των γερόντων,σταμάτησε.

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1

του Ιωάννη Ξ.



Είχα ακούσει για κάποιον γέροντα ο οποίος ευρισκόμενος σε μία παραλία βλέπει δύο ψαρόβαρκες να πλησιάζουν στην ακτή, μόνο  που κάποια στιγμή κόντεψε η μία να χτυπήσει την άλλη και τότε έγινε το θαύμα !!!!!!!!!!!

Ο ναζί «πρωθυπουργός» της Ουκρανίας είναι και Σαϊεντολόγος!

Εκτός από ναζί, ο μεταβατικός «πρωθυπουργός» της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσένιουκ είναι άνθρωπος του Τζορτζ Σόρος αλλά και μέλος της παρανοϊκής θρησκευτικής σέχτας των Σαϊεντολόγων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ήδη από το 2010, ο Γιατσένιουκ έγινε μέλος των Σαϊεντολόγων το 1998, όταν εργαζόταν ως σύμβουλος στην ελεγχόμενη από τη σέχτα τράπεζα «Aval Bank».