Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Η “ΥΠΕΥΘΥΝΗ” ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Μετά από μια ακόμα ψηφοφορία στην Βουλή, αυτή την φορά για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ ψήφισε “παρών” με χέρια και με πόδια. Μια ακόμα “υπεύθυνη” στάση από ένα κόμμα που δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα στήριξης της κυβέρνησης.

Η ΔΗΜΑΡ ήρθε τον Ιούνιο του 2012 ως τσόντα στην νέα παράσταση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, παίρνοντας την θέση του διαλυμένου ΛΑΟΣ. Ο ρόλος της και η δικαιολογία της ήταν εξ’ αρχής η “υπεύθυνη” στάση για να μην μπούμε στην διαδικασία συνεχόμενων εκλογών και μπει σε περιπέτειες η χώρα (sic). Αναγκαστικά -και καλά- συνεργάστηκε με τους καταστροφείς, για να μην…καταστραφούμε.

Ποιός έχει προκαλέσει την ασφυξία της ΔΕΗ; (Ή, "σκότωσαν την μάνα τους και ζητάνε να τους λυπηθούμε επειδή έμειναν ορφανοί")

kentrinews.gr
Κατ' αρχάς, στο σπίτι του κρεμασμένου, ένας από τους εκτελεστές δεν πρέπει να μιλάει για σχοινί. Και στην συνέχεια, να δούμε, ξανά, ποιός φταίει για την ασφυξία της ΔΕΗ.

Πρώτα από όλα φταίει αυτός που παριστάνει τον Διοικητή της. Κι αν διαφωνεί με όσα κατά καιρούς του λένε να κάνει, υπάρχει πάντα το χαρακίρι, ή να πάει και αυτός στον ΟΟΣΑ να αγναντεύει τις τρύπες του όζοντος.