Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Έτσι κυβερνάνε οι ηγέτες (Κώστα, Γιώργο, Αντώνη)

Μια παλιά ιστορία, που αξίζει να ξαναθυμηθούμε. Ο Ρωσος Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν έδειξε πριν από δύο ακριβώς χρόνια, πώς φέρονται οι σοβαρές κυβερνήσεις σε πανίσχυρους οικονομικούς παράγοντες.
Πηγαίνοντας στην επαρχιακή πόλη Πικάλυοβο, λίγο πιό έξω από την Αγία Πετρούπολη συνάντησε τους ιδιοκτήτες τριών τοπικών εργοστασίων που είχαν καθυστερήσει να πληρώσουν τους μισθούς των εργατών τους.
Ανάμεσά τους ο πανίσχυρος Ρώσος ολιγάρχης των μεταλλευμάτων Ολεγκ Ντεριπάσκα.... (έχει τα λεφτά του Κόκκαλη, του Κοντομηνά και του Μπόμπολα μαζί επί 1.000!)

Όμορφη Ελλάδα

Ο “Τιτανικός”… πάει Αργεντινή

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ

Το ΠΑΣΟΚ δεν σταματά να σε εκπλήσσει ποτέ. Ίσως αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημά του, να συνιστά και την βαθύτερη αιτία που έκανε τους Έλληνες να το «ερωτευτούν» με πάθος. Έστω κι αν κατανοούσαν ότι βίωναν μια διαρκή «μοιχεία», από τη στιγμή που το Κίνημα του Ανδρέα, του Σημίτη και του Γιώργου, φλέρταρε διαρκώς με την «απιστία» και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Ο αδιάλειπτος πόλεμος

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Στον αδιάλειπτο πόλεμο μεταξύ του Εχθρού που απειλεί να καταστρέψει τη Δημιουργία και του Θεού, ο Εχθρός διαθέτει τις εξής δυνάμεις: Την αμαρτία, τον πλούτο, το κράτος, τα πολιτικά κόμματα, τα ΜΜΕ κ.ά.

Ο Εχθρός του Θεού χρησιμοποιεί δίχως έλεος τις δυνάμεις που διαθέτει, ιδίως όταν τις στρέφει κατά της κορυφαίας δημιουργίας του Θεού, κατά του ανθρώπου. Υποβάλλει μέσα στις καταστροφικές δυνάμεις τον ενδόμυχο φόβο του υπερπληθυσμού που γεννά μίσος εναντίον των λαών, των εθνών και ολοκλήρου της ανθρωπότητας.

Ο Θεός διαθέτει τους Αγίους και τους Αγγέλους Του και κανείς δεν ξέρει, αν τις χρησιμοποιήσει ή αν δεν εφαρμόσει την πάγια τακτική Του, αντί να ασκήσει βία η οποία θα δημιουργήσει θύματα, γίνεται ο Ίδιος θύμα, σαν πατέρας προς τέκνα.