Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ο φίλος του Γιώργου με τον δικηγόρο του Σαμαρά

Το παρασκήνιο των καταθέσεων για την έρευνα περί του σχεδίου δολοφονίας του Καραμανλή

Νέες πληροφορίες καταφθάνουν στο parapolitika.gr για την δικαστική έρευνα για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Μεταξύ, λοιπόν, των μαρτύρων που κατέθεσαν στον αρμόδιο εισαγγελέα και ανακριτή ήταν ο Άλεξ Ρόντος, σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος, ως τότε (2011) σύμβουλος του προέδρου της Γεωργίας Μ. Σαακασβίλι, είχε λάβει γνώση αμερικανικού σχεδίου για τη ματαίωση του αγωγού South Stream, μέρος του οποίου αποτελούσε ο σχεδιασμός της δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ..

Ο κομματικός Τραγουδιστής του ΠΑΣΟΚ!
Αποκλειστικά βίντεο και φωτό από τον Νταλάρα που τραγούδησε στο Ίλιον

Αυτά παθαίνει όποιος εκβιάζει δημόσια λέγοντας: 'Η μνημόνιο ή καταστροφή". Σιγά σιγά θα μπαίνει τάξη σε αυτή τη χώρα και εαν η δικαιοσύνη δεν επέμβει στο δοσιλογιστάν που λέγεται Ελλάδα, τότε ο δύσμοιρος λαός, θα αναγκαστεί να επιβάλει ποινές μόνος του.
Για εκείνους που δυσανασχετούν με την ενέργεια του γιαουρτιού, λέμε οτι καλύτερα να δυσανασχετήσετε που κόβουν μισθούς και συντάξεις στους γέροντες για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι τραπεζίτες σε συνδυασμό την συνεχή γενοκτονία μας. Ή αλλιώς... ξυδάκι.

Μιας και μιλάμε για “νοθεία”…

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ

Ακούγοντας και διαβάζοντας τα διεθνή ΜΜΕ, κυρίως τα αμερικανικά, να κραδαίνουν καταγγελίες περί νοθείας στις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας που κατέγραψαν μια εκκωφαντική νίκη για τον Βλαντιμίρ Πούτιν με ποσοστό 64%, δυσκολεύεσαι να συγκρατήσεις την κοινή λογική. Η οποία δίνει λυσσώδη μάχη με την παραμορφωμένη πραγματικότητα, όσων εξακολουθούν να πιστεύουν ότι στην εποχή της ραγδαίας διάχυσης των μηνυμάτων που κομίζει το διαδίκτυο, εκείνοι μπορούν να στήσουν τείχη παραπληροφόρησης και συσκότισης.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η τελευταία υπερδύναμη που γνώρισε ο πλανήτης, τουλάχιστον πριν από την κρίση που ξέσπασε το 2008 με την κατάρρευση της Lehman Brothers, είναι μια χώρα την οποία… λατρεύεις να απεχθάνεσαι. Δεν μπορείς ωστόσο να μην αναγνωρίσεις πτυχές ενός καθημερινού εθνικού σεναρίου, που βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματική Δημοκρατία, σχεδόν από κάθε άλλο στη σημερινή ανθρωπότητα.