Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Αγνοείται αεροσυνοδός στη Θεσσαλονίκη!



Εξαφάνιση- μυστήριο νεαρής αεροσυνοδού στη Θεσσαλονίκη
.

Η Μόνικα Κωνσταντινίδου, 25 χρόνων, αγνοείται από τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Αυγούστου από το σπίτι της στη Μοναστηρίου.

Η ίδια είχε πει να την ξυπνήσουν στις έξι το πρωί γιατί είχε πτήση εξωτερικού. Όταν η μητέρα της την αναζήτησε δεν την βρήκε. Το αυτοκίνητο της ήταν κανονικά παρκαρισμένο έξω από το σπίτι. Το κινητό της τηλέφωνο καλούσε μέχρι και την επόμενη μέρα που έκλεισε στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Η κοπέλα εργαζόταν παράλληλα αυτή την περίοδο σε μια ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη τη νύχτα έφυγε με μια συνάδελφο της, την άφησε στο σπίτι της λέγοντας της ότι και αυτή θα επιστρέψει στο δικό της.

Uncle Stalin Media Corporation Ltd.

Ολοκληρώθηκε η πώληση του καναλιού του ΚΚΕ, “902″ στην offshore εταιρεία A-Orizon Media LTD, που έχει έδρα την Κύπρο.

Το ΚΚΕ λοιπόν, πούλησε κάτι που πήρε χαριστικά σε μια εταιρεία που, όπως κάθε οφσορ που σέβεται τον εαυτό της και τον καπιταλισμό, είναι αγνώστων συμφερόντων.

Αν ζούσαμε σε μια χώρα που θα κυβερνούσε το χιούμορ, τότε η πρώτη παραγωγή της εν λόγω εταιρείας στο νέο κανάλι της, θα ήταν η μεταφορά στη μικρή οθόνη του βιβλίου του Ν. Μπογιόπολου “Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε”, με τη μορφή καθημερινού σήριαλ.

Έλα να σφυγμομετρηθούμε, ντάρλινγκ...*

*παράφραση ελληνικής παραγωγής της "ηρωϊκής" εποχής των βιντεοταινιών της δεκαετίας του '80, με τίτλο "Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ".

Λοιπόν. Τα καλύτερα γκάλοπ γίνονται με την άμεση επαφή και κουβέντα.

Συζητώντας τώρα τον Αύγουστο με ανθρώπους γνωστούς, άγνωστους, περιστασιακούς, περαστικούς, όλων των ηλικιών, τάσεων και τάξεων, μόρφωσης και οικονομικής επιφάνειας, βγάζει κανείς χρήσιμα συμπεράσματα.