Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Κατεδαφίζεται - Β. Καρράς

Ο Φτωχός - Onirama (official videoclip)

Βγαίνει μπροστά ο ηγέτης!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μπαίνει φορτσάτος στο 2011 και στέλνει μέσα από το blog του στο gazzetta ένα σύντομο αλλά περιεκτικό μήνυμα, με το οποίο αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι είναι αρχηγός και ηγέτης... Διαβάστε γιατί!

Γεια σας φίλοι μου και καλή χρονιά...

Ken Block airfield rallying - Top Gear - BBC

Στη λακούβα - Άγαμοι Θύται

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - Ένας «άγιος» ανάµεσα σε Δύση και Ανατολή

Απόψε τη νύχτα συμπληρώνονται 100 χρόνια από την κοίμηση του κυρ – Αλέξανδρου.

O γνωστός οικονόμος της Σκιάθου αείμνηστος π. Γεώργιος Ρήγας σε επιστολή του προς τον εκδότη Ηλ. Δικαίο έγραψε για τα χριστιανικά τέλη του κυρ-Αλεξάνδρου. Ζήτησε να προσέλθει ο ιερεὺς της Σκιάθου παπα-Ανδρέας Μπούρας και οι αδελφές του ζήτησαν να πάει μαζί στο σπίτι κι ο γιατρός. Διηγείται λοιπόν ο π. Γεώργιος Ρήγας:

Τα 10 ακριβότερα αυτοκίνητα του 2010!

Επειδή στα όνειρα έχουν όλοι δικαίωμα, σας παρουσιάζουμε τα 10 ακριβότερα αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς την σήμερον ημέρα με εξαίρεση τον διάδοχο της Ferrari Enzo και το Pagani Zonda C9 που ακόμη βρίσκονται… υπό κατασκευή. Η έρευνα έγινε από το περιοδικό Forbes (εξού και οι τιμές σε δολάρια), αφορά υπεραυτοκίνητα που φυσικά είναι περιορισμένης παραγωγής και στην κορυφή βρίσκεται η Bugatti Veyron Super Sport  με τιμή πώλησης περίπου στα $2.600.000! Δείτε παρακάτω την κατάταξη με τα δέκα ακριβότερα αυτοκίνητα και αν σας ζαλίζουν τα επταψήφια νούμερα τότε σκεφτείτε πως το φτηνότερο (μία «ταπεινή» Rolls!) κοστίζει όσο περίπου μία μεζονέτα στα βόρεια προάστια…

Η Εφιαλτική διακυβέρνηση του μέλλοντος;

Γράφει ο Κλεισθένης.

Τα ακόλουθα είναι μέρος από άρθρο του εξαίρετου www.sofokleous10.gr.

«Από το Κονγκό και το Σουδάν ως το Πακιστάν, σε πολλά κράτη είναι πιθανόν να δούμε μια κίνηση προς ένα μικτό δημόσιο-ιδιωτικό σύστημα διακυβέρνησης. Ας πάρουμε το παράδειγμα του Αφγανιστάν: μια έκβαση εξίσου πιθανή με όλες τις άλλες είναι ένας μεταμοντέρνος διακανονισμός μεταξύ των διεθνών μεταλλευτικών εταιρειών, της κυβέρνησης της Καμπούλ, των τοπικών πολέμαρχων και των ξένων ειρηνευτικών δυνάμεων – ένα νέο-μεσαιωνικό μοντέλο που βλέπουμε ήδη στην Αφρική και σε άλλα μέρη.»

Κακομαθημένο - Χρήστος Χολίδης, New song 2010

Γεώργιος Παπανδρέου (ο Β’): Κι όμως μόνο Αλήθειες λέει, εμείς αρνούμαστε να καταλάβουμε..!

«Δε θα πάρουμε νέα μέτρα, ούτε θα αυξήσουμε τη φορολογία» διατυμπάνιζαν οι «αγαπητοί» μας κυβερνώντες πριν τις δημοτικές εκλογές.

Οπότε μάλλον κάποιο λάθος πρέπει στα τυπογραφεία να έχει γίνει, θα σκεφτεί αρχικά κάποιος, μια και λένε ότι αυξάνεται ο ΦΠΑ από 11 στο 13% σε είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής.

"Τρύπα στο νερό ο φράχτης για τους λαθρομετανάστες"

"Πρόχειρη λύση που δεν θα φέρει αποτελέσματα" χαρακτήρισε ο νέος δήμαρχος Σουφλίου Ευ. Πουλιλιός την πρόθεση του Υπουργείου προστασίας του πολίτη να τοποθετήσει φράχτη στα σύνορα για να ανακόψει το κύμα των λαθρομεταναστών που γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα.

Πώς ερωτεύτηκα ένα ψάρι

Μερική έκλειψη ηλίου την Τρίτη, ορατή και από την Ελλάδα

Με μία μερική έκλειψη ήλιου στις 4 Ιανουαρίου, η οποία μάλιστα θα είναι ορατή και από την Ελλάδα ανοίγει το 2011.

Η έκλειψη θα αρχίσει στις 08:40 της Τρίτης από τη δυτική Αφρική και θα είναι ορατή από όλη τη βόρεια Αφρική, το μεγαλύτερο τμήμα της Ευρώπης και την Κεντρική Ασία.

Καθένας που δεν αγωνίζεται για τη ζωή του αυτοκτονεί

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Καθένας που δεν αγωνίζεται για τη ζωή του αυτοκτονεί. Όποιος δεν αγωνίζεται για τη ζωή του πρέπει να ξέρει ότι το ίδιο κάνουν και οι άλλοι, πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρη η ανθρωπότητα οδηγείται στην αυτοκτονία και οι μόνοι που μπορούμε να την εμποδίσουμε είμαστε εμείς οι ίδιοι, αν βγούμε απ΄ την παθητικότητα και ξεκινήσουμε από σήμερα τον αγώνα μας για τη ζωή μας.

Πότε αγωνιζόμαστε για τη ζωή μας; Αγωνιζόμαστε για τη ζωή μας όταν δεν ζούμε όπως μας διατάζουν. Ας αρχίσουμε από σήμερα με το να μας ενδιαφέρουν πρώτον, τί μας διατάζουν και πως και δεύτερον ποιοι μας διατάζουν και γιατί.

Parov Stelar - The Phantom (extended version)

Τι αλλάζει στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Ποιες αυξήσεις και μειώσεις φέρνει ο νέος χρόνος.

Από 1,4% έως 11,1% κυμαίνονται οι αυξήσεις στα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ από 1ης Ιανουαρίου, ανάλογα με το κλιμάκιο της κατανάλωσης. Στις καταναλώσεις από 3000 κιλοβατώρες και πάνω γίνεται μείωση 8,5 % ενώ μειώσεις έως 17% γίνονται στα τιμολόγια των επιχειρήσεων.

Prosoxi sto keno - Mixalis Xatzigiannis