Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ζοτς σχεδιάζει, ο Μήτσος εκτελεί

Δείτε το video όπως το μετέδωσε η Nova με τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς στο τελευταίο τάιμ άουτ και το σουτ του Διαμαντίδη.


Υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί το ότι ένας καλός προπονητής μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι; Ακόμα και αν αμφιβάλει για αυτό, σίγουρα έχοντας δει τον Ομπράντοβιτς να κοουτσάρει, δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ένας προπονητής μπορεί να βάλει τις βάσεις για ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Στο παιχνίδι με την Μάλαγα, ο ρόλος του Ομπράντοβιτς ήταν καθοριστικός... Και στην κρίσιμη φάση στο τέλος, έφτιαξε ένα σύστημα από το μηδέν για να πάει η μπάλα στα χέρια του Διαμαντίδη.

Το video από τη Nova είναι ενδεικτικό του πόσο καλά είχε σχεδιάσει ο Ομπράντοβιτς μέσα σε πολύ λίγο όλη την φάση...

Όλα πήγαν κατά γράμμα και ο Διαμαντίδης εκτέλεσε τους Ισπανούς... O Σάτο πήγε στην γωνία ώστε να απειλεί (πρώτη πάσα από τον Καλάθη) και να μην πάει ο παίκτης του για βοήθεια, το μπακ σκριν στην αδύνατη πλευρά έγινε με επιθετικό τρόπο από τον Καϊμακόγλου, με τον Διαμαντίδη να μένει μόνος του και με προσποίηση να βρίσκει τον χώρο που θέλει για να σουτάρει...

Ήταν τόσο καλό το σύστημα που αν δείτε προσεχτικά δημιουργούνται δύο ελεύθερα σουτ... Του Διαμαντίδη και στην απέναντι γωνία του Καλάθη που ζητάει την μπάλα αμαρκάριστος. Βοήθησε και ο Ματέο που δεν είχε δώσει οδηγία για αλλαγές σε όλα τα σκριν, αλλά μάλλον περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε την μπάλα κοντά στο καλάθι για να ισοφαρίσει...

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου