Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ. Η ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ Ἢ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010, γράφαμε: ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ..... ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΧΜΕΝΤ !!!
Ο ταξιδιώτης που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του πληρώνει τα εισιτήρια αλλά ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!! βεβαίως βεβαίως, είναι ο Moawia Ahmed, πρόεδρος του Ελληνικού forum μεταναστών. Λοιπόν έχουμε και λέμε :
***Το Ελληνικό forum μεταναστών είχε την λαμπρή ιδέα να διοργανώσει την εκδρομή των αλλοδαπών λαθρομεταναστών από τα Χανιά στην Αθήνα.
***Το Ελληνικό forum μεταναστών μερίμνησε για την προσωρινή παραμονή τους στο ξενοδοχείο δύο αστέρων «Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ», και εν συνεχεία για την μεταφορά τους στο πεντάστερο ξενοδοχείο «ΥΠΑΤΙΑ».
***Ιδιοκτήτης του νεοκλασσικού Υπατία είναι ο κ. Ρουτζούνης, ο οποίος έναντι δανείου λίγων εκατομμυρίων ευρώ, αναπαλαίωσε το οίκημα.
***Ο κ. Ρουτζούνης όμως είναι και ιδιοκτήτης της εταιρείας δημοσκοπήσεων Κάπα Research.
***Το ΠΑΣΟΚ προηγείται στις δημοσκοπήσεις έναντι της Νεας Δημοκρατίας, με ποσοστά που κυμαίνονται από 3% έως 10%
***Τα κανάλια ασχολούνται με τους περιοδεύοντες λαθρομετανάστες εδώ και μία εβδομάδα, αμέσως μόλις δόθηκε στην δημοσιότητα το πόρισμα της εξεταστικής για την SIEMENS, που βγάζει «λάδι» τους υπουργούς των κυβερνήσεών του, από το 1993 μέχρι το 2004.
Είμαι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να επαναλάβω το χιλιοειπωμένο : τυχαίο; Δε νομίζω…
Α.Α.
Υ.Γ. Επειδή τα MEGAφωνα του ΠΑΣΟΚ θα ασχολούνται για τις επόμενες ημέρες με το «πολύ σοβαρό» ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου, χρήσιμο είναι να θυμηθούν όλοι τις αμαρτωλές συμβάσεις της SIEMENS και μετά συνεχίζουμε την φιλοσοφική συζήτηση για το πανεπιστημιακό άσυλο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μην μας περνάνε για κοπρίτες και στο μυαλό….
*Μάρτιος 1994.
Ανάθεση 951.600 ψηφιακών παροχών, 146.800 κυκλωμάτων, 73 νέων κέντρων
και 87 επεκτάσεων υφισταμένων κέντρων (40,5 δις δρχ).
*Ιούνιος 1995.
Ο εισαγγελέας Γ. Ζορμπάς ζήτησε την σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών και τρεις μέρες αργότερα του αφαιρείται η υπόθεση των ψηφιακών παροχών.
*Μάρτιος 1996. Απευθείας ανάθεση προμήθειας 270.000 ψηφιακών παροχών (16 δις δρχ). (Υπενθυμίζω ότι όλες οι συμβάσεις εκείνης της περιόδου έφεραν τις υπογραφές του τότε υπουργικού συμβουλίου.)
*Μάϊος 1996. Το Ελεγκτικό Συνέδριο με πόρισμά του δικαιώνει τον Ζορμπά, εντοπίζει τέσσερις παραβάσεις και ζητά δίωξη για τις ψηφιακές παροχές, τον Ιανουάριο του 1997 έχουμε νέα ανάθεση, αυτή τη φορά 338.000 ψηφιακών παροχών (12,2 δις δρχ).
*Δεκέμβριος 1997. Νέες αναθέσεις (συνολικού ύψους για τις δύο εταιρίες 372, 7 δις δρχ) στο πλαίσιο των περίφημων προγραμματικών συμβάσεων. (Βρισκόμαστε πια στον αστερισμό της πλέον σκανδαλώδους των συμβάσεων, της 8002 για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ. )
*Νοέμβριος 2000. Επεκτάσεις της τάξης των 100 δις δρχ. και το 2002 είναι το τελευταίο έτος των προγραμματικών συμβάσεων. Με τις διάφορες επεκτάσεις, το συνολικό ύψος των αναθέσεων για τις δύο εταιρίες φθάνει τα 565 δις δρχ.
*Και για να ευθυμήσουμε λιγάκι, το 1997 ο ΟΣΕ αγόρασε 30 ηλεκτροκίνητες μηχανές έλξης και 100 βαγόνια (235 εκ ευρώ), που κατασκευάστηκαν από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και την Ζήμενς, αλλά σάπισαν στις αποθήκες της Θεσσαλονίκης, διότι δεν χωρούσαν στις ράγες του υπάρχοντος σιδηροδρομικού δικτύου.
Αμέσως μετά άρχισε το πλιάτσικο και τα οικονομικά όργια, με φόντο τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004, που γονάτισε οριστικά την χώρα.
Και εις άλλα με υγεία ….κοπρίτες !!!, αλλά καλά να πάθετε.

filotimia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου