Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Γιατί "πάτωσε" η ΔΗΜΑΡ; cherchez la femme!!!- Δείτε ΟΛΑ τα βίντεο...

.
Δεν χρειάζονται συνέδρια, συμβούλια, διαβουλεύσεις και μακροσκελείς συζητήσεις από τη ΔΗΜΑΡ, για να βρεθούν τα αίτια της εκμηδενίσεώς της.
Αρκεί να εφαρμόσουν το Γαλλικό: Cherchez la femme (αναζητείστε τη γυναίκα).
Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι "θέσεις" και οι δηλώσεις της κ. Ρεπούση απομάκρυναν όλους τους Μικρασιάτες (απογόνους) ψηφοφόρους, όλους τους Ποντίους, τους Αρμενιους και όλους όσους εμφορούντο από Εθνικά ιδεώδη οπαδούς του κόμματος αφού ζήτησε την κατάργηση της προσευχής στα σχολεία, την απαγόρευση των θρησκευτικών εικόνων στα σχολεία, υπέρ της εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ, χαρακτήρισε το "χορό του Ζαλόγγου" ..
μύθο,την κατάργηση του εορτασμού της εξόδου του Μεσολογγίου, χαρακτήρισε τους Τούρκους  κατά την επανάσταση του 1821, ως..."κρατικούς αξιωματούχους" που τους χτυπούσε η...κλεφτουριά! Για τους Γερμανούς κατακτητές, ανέφερε ότι "ένοπλα τμήματα του ΕΛΑΣ επιτέθηκαν σε..."κρατικούς αξιωματούχους της Γκεστάπο"!!!

Δεν θα αρκούσε όλος ο χώρος της ιστοσελίδος μας για να παραθέσουμε τα αντεθνικά μαργαριτάρια της κυρίας αυτής, έτσι περιοριζόμαστε σ αυτό το μικρό απόσπασμα από την πολυσχιδή δραστηριότητά της.
Ας ασημειωθεί ότι η  κ. Ρεπούση στο παρελθόν έχει αποχωρήσει από την αίθουσα του Κοινοβουλίου ενώ τηρούνταν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ενώ ως συγγραφέας... ιστορικών βιβλίων έχει χαρακτηρίσει «συνωστισμό» στο λιμάνι της Σμύρνης τη σφαγή των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Καταστροφής.
.......................
Δείτε μερικά από τα δεκάδες Video που έχουμε στα χέρια μας:







Και μετά εκπλήσσει το ποσοστό της ΔΗΜΑΡ!
Ας πρόσεχαν και ας είχαν πετάξει έξω από το κόμμα την κυρία, αν ήθελαν να παραμείνουν στο κοινοβούλιο.
Στερνή μου γνώση, να σ είχα πρώτα...!

Α. Αλεξανδρής
http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου