Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Αυτός είναι ο Μητσοτακισμός

Του Αδέξιου Δεξιού

Όσοι ακόμη τρέφουν αυταπάτες ότι επειδή ο Μητσοτακισμός έβαλε τα ρούχα του αλλιώς και εκμεταλλευόμενος τον κορονοϊό άλλαξε, ας αναθεωρήσουν.

Η νοοτροπία της σκανδαλιάρας οικογένειας δεν αλλάζει αγαπητοί.

Απεναντίας βρήκε την ευκαιρία εν μέσω της καραντίνας και του φόβου των πολιτών να επαναλάβει τις γνωστές τις τακτικές.

Βέβαια το κορονο-σκάνδαλο με τα vouchers σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με αυτά της Siemens, του ΟΤΕ, της ΑΓΕΤ, των υποκλοπών κ.ο.κ. (βλέπε: Συζήτηση στη Βουλή για σκάνδαλα: “Αλέξη μου, Κυριάκο μου”, Ντόρα - Μαρέβα: Οι Μαρίες Αντουανέτες της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα «πλυντήρια» της Siemens).

Όμως επιβεβαιώνει την ακόρεστη δίψα του Μητσοτακισμού για δουλειές κάτω από το τραπέζι.

Φυσικά τα κυβερνητικά δημοσιογραφικά φερέφωνα προσπαθούν ματαίως να φορτώσουν την αμαρτία στις πλάτες του Βρούτση.

Λες και ο Κυριάκος δεν ήξερε, δεν γνώριζε κι αίφνης, αφότου γκρεμίστηκε το διαδίκτυο από το γιουχάισμα, ανακάλυψε ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο… βασίλειο του Βρούτση.

Γελάνε και οι πέτρες… νεοφιλελεύθερα αδέρφια με τις απίστευτες δικαιολογίες σας.

Τώρα αν νομίζετε ότι ακόμη κι αν... φάτε τον Βρούτση ο κόσμος θα ξεχάσει ότι σας έπιασε με την γίδα στην πλάτη, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα βουλιάζει λόγω κορονοϊού, πλανάστε πλάνην οικτρά.

Δυστυχώς κύριοι του Μαξίμου την πατήσατε κανονικότατα.

Και στην κυριολεξία κάψατε με μιας το προφίλ του… νέου Μωυσή που υποτίθεται τιθάσευσε τον αόρατο εχθρό.

Βλέπετε αν δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει νοοτροπία, όσο κι αν τον φουσκώσεις επικοινωνιακά, είναι ζήτημα χρόνου να καταρρεύσει ο μύθος και η επευφημία να μετατραπεί σε χλεύη.

Με τις υγείες σας...

Άραγε ποια θα είναι η επόμενη επικοινωνιακή πομφόλυγα που θα σερβίρετε στον λαό μπας και συχωρέσει τον αμαρτωλό... νέο Μωυσή;

Το lockdown, εκτός απροόπτου, οσονούπω θα αρθεί. Που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να το εκμεταλλεύεστε πια για να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα.

Άρα αν δεν καταφέρετε να καταρτίσετε ένα απτό και ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από τα συντρίμμια του κορονοϊού, ο... νέος Μωυσής δεν διασώζεται με τίποτα.

Κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.

Γιατί τί θα πείτε, ας πούμε, για την ανόρθωση της οικονομίας όταν όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε νέα μνημόνια κι απλώς το αποδέχεστε αδιαμαρτύρητα;

Ή για το μεταναστευτικό όπου μετά τον fake πατριωτισμό του Έβρου το μπόλιασμα συνεχίζεται κανονικότατα;

Ή για τα εθνικά που όλα δείχνουν ότι η τουρκική εφόρμηση πλησιάζει απειλητικά, με την εκκωφαντική αφωνία σας να αντανακλά την επιστροφή στα περί συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου μέσω της απώλειας του Καστελόριζου προς διατήρηση της κυριαρχίας των λοιπών νησιών;

Μάλλον η μόνη λύση που σας μένει είναι οι πρόωρες εκλογές και η επαναφορά του «μπαμπούλα» του ΣΥΡΙΖΑ μπας και τρομάξει πάλι ο λαός και δώσει άφεση αμαρτιών στον... νέο Μωυσή.

Πληροφορούμαστε ωστόσο, ότι οι Βρυξέλλες στο άκουσμα των πολιτικών σας αριβισμών εξανέστησαν, διαμηνύοντάς σας να εγκαταλείψετε αυτές τις ανεύθυνες σκέψεις.

Επομένως, αν ισχύουν οι πληροφορίες, οδηγείστε σε πλήρες αδιέξοδο, πιασμένοι στο μεταξύ με την γίδα στην πλάτη.

Και κάπου εκεί θα αρχίσει η αντιστροφή μέτρηση, με τον νεκραναστημένο Τσίπρα να εισπράττει τα οφέλη από τα δωράκια αυτοϋπονόμευσης της σκανδαλιάρας οικογένειας.

Στις κάλπες πάραυτα λοιπόν... νεοφιλελεύθερα αδέρφια, κι ας σκούζει το κονκλάβιο των Βρυξελλών.

Κι αν καταφέρετε να βγείτε πάλι αυτοδύναμοι, αποφεύγοντας τη συγκυβέρνηση με τη Φώφη, με σύνεση το χέρι στο μέλι.

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου