Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Βγαίνει μπροστά ο ηγέτης!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μπαίνει φορτσάτος στο 2011 και στέλνει μέσα από το blog του στο gazzetta ένα σύντομο αλλά περιεκτικό μήνυμα, με το οποίο αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι είναι αρχηγός και ηγέτης... Διαβάστε γιατί!

Γεια σας φίλοι μου και καλή χρονιά...

Το νέο έτος έχουμε τις ίδιες προκλήσεις... Πρέπει να κατακτήσουμε τα πάντα. Είμαστε οι καλύτεροι και πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε ευκαιρία. Ο τίτλος της περασμένης σεζόν ήταν μόνο η αρχή. Έστω και αν ο σύλλογος είναι σε περίοδο αλλαγών, πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.


Θα πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί και να ξεκινήσουμε από το ματς με την Ξάνθη... αλλά θα πρέπει να είμαστε μαζί... μια ομάδα, όλοι μας. Όλοι σκεφτόμαστε μόνο πώς θα νικήσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και να παραμείνουμε εκεί που μας αξίζει, στην κορυφή.


Ο δικός σας,


Τζιμπρίλ


ENGLISH VERSION


Hello my friends and happy new year....


Νew year with the same challenges... We have to win everything. We are the best and we have to show it in every opportunity. Winning the title last year was just the beggining. Even though the club is in a changing period, we have to show to everyone that panathinaikos is ment to be the best in greece.
We will fight together and we start from the game in Xanthi... but we must be together... one team, all of us. We all think only how to win the remaining games and stay where we deserve, on the top.


yours


Djibril

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου