Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τελικά, όλοι καταλάβαμε επιτέλους οτι δεν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι πουλημένα τομάρια σε αυτήν την τελειωμένη χώρα.
Έχει αποκαλυφθεί εξόφθαλμα το τελευταίο έτος οτι το παιχνίδι της προπαγάνδας έχει ανατεθεί σε άτομα, που δεν ανήκουν στον τομέα ενημέρωσης κάποιου καναλιού, αλλά στον τομέα διασκέδασης.
Αυτό δε ήταν φυσικό επακόλουθο της τεράστιας απαξίωσης που σήμερα έχει πλήξει τους δημοσιοκάφρους, λόγω του γεγονότος οτι κανείς από αυτούς δεν είναι σε θέση να μεταφέρει μια είδηση, χωρίς να την περάσει πρώτα από το κόσκινο των σκοπιμοτήτων του Πασόκ αλλά κυρίως της αριστερής ψευτοκουλτούρας.
Αφού λοιπόν κανείς Έλληνας δεν δίνει σημασία σε δημοσιογραφικές αρλούμπες περιτυλιγμένες με τον μανδύα της ενημέρωσης ή του αντικειμενικού σχολιασμού ( Τσίμας, Πρετεντέρης, Τρέμη, Στάη, Χατζηνικολάου κ.α ρετάλια), έπρεπε να βρεθεί ένας άλλος τρόπος να περνάνε τα μηνύματα στον κόσμο οι ΜΚΟ και πολιτικοί, που βλέπουν σιγά σιγά το έδαφος να ανοίγει και να χάνεται κάτω από τα πόδια τους. Περισσότερο ταλέντο σε αυτό τον τομέα αλλά και απόψεις που συγκλίνουν στην αριστερίστικη κουλτούρα της καταστροφής και του εξευτελισμού των πάντων και της επικράτησης και επικρότησης των ομοφυλόφιλων "καλλιτεχνών" και κουλτουριάρηδων σκεπτόμενων ανθρώπων!!! έχει ο Λαζόπουλος, που σαν ηθοποιός είναι καλός και με ταλέντο. Ακολουθούν και οι τρείς ( λέω τρείς σκόπιμα, γιατί εξαιρώ τον κ. Στάθη με τα κρύα αλλά τίμια ανέκδοτα) βλάκες από τη Θεσσαλονίκη, που χωρίς ίχνος ταλέντου αναπαράγουν σαχλαμάρες πολλές φορές αστείες και οι νέοι επηρεάζονται.
Δεν κάνω κριτική στην τηλεόραση και δεν θα πώ τίποτα για να γίνει καλύτερη η τηλεόραση. Θέλω όλοι να καταλάβουμε οτι πρέπει να κλέισουμε τις εκπομπές αυτές και την τηλεόραση γενικότερα. ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΛΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΘΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΞΕΓΥΜΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.

exo-frenon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου