Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ: "ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ"!

Αν υπάρχει ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ σε αυτή τη χώρα,θα πρέπει να επέμβει αμέσως:

Και τωρα ειναι αργά. Πλέον, οφείλουν να ενδώσουν στα αιτήματα των απεργών πείνας. Οφείλουν να προστατεύσουν τις ζωές των ανθρώπων αυτών που το μόνο που στην πραγματικότητα διεκδικούν είναι να τους δώσει το κράτος μια κάποια σημασία. Διότι τα αιτήματα τους μπορεί ως μαζικά να θεωρούνται έωλα, άλλα σε ατομικό επίπεδο είναι απολύτως λογικά και υφίσταται σχετική νομοθετική ρύθμιση για την ικανοποίηση αυτών. Οφείλουν δε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι Υπουργοί να προστατεύσουν την ελληνική κοινωνία και το κύρος της χώρας εν γένει. Διότι είναι προφανές ότι εάν συμβεί το μοιραίο, εάν χάσει τη ζωή του κάποιος από τους απεργούς πείνας, θα ξανακαεί η Αθήνα και όχι μόνο - είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ως ντόμινο εξεγέρσεων από Παρίσι ως Λονδίνο και Βερολίνο. Θα γίνει ο δικός μας Mohamed Bouazizi. (Διότι στις δυτικές δημοκρατίες , απο οσο γνωρίζω, ουδείς πεθαίνει σε απεργία πείνας.) Κι όλα αυτά θα συμβούν επειδή κάποιος Υπουργός επιθυμεί να επιδείξει σκληρό πρόσωπο. Με ποια νομιμοποίηση άραγε;
Τα παραπάνω γράφει στο προσωπικό της ιστολόγιο, επομένως δεν τίθεται θέμα για το αν είναι δικές της απόψεις!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΑ,ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η υπέρμαχος των λαθρομεταναστών και αναρχικών μας το λέει κατάμουτρα:Ή ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ "ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ" Ή ΞΑΝΑΚΑΙΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Και όχι μόνο αυτό,αλλά φτάνει στο σημείο να απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη!

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κυβέρνηση,Αστυνομία και Υπηρεσίες Προστασίας του Πολίτη,θα πρέπει να επέμβουν άμεσα!

Επειδή όμως αμφιβάλλουμε για την αποτελεσματικότητα των παραπάνω-που ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τι γίνεται στο παρασκήνιο-ο καθένας καλείται να αναλάβει τις ευθύνες του: Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου