Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Stelios goes to Makronissos

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δυναμική παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου για τα τεκταινόμενα στην ΕΡΤ.

Με αιχμηρό άρθρο του που αναμεταδόθηκε από πολλά μέσα, εκφράζει το φόβο του μήπως τελικά βρεθεί στην Μακρόνησσο.

Ο Στέλιος Κούλογλου φυσικά δικαιούται να αγωνιά για την ΕΡΤ, καθώς επί πολλά έτη η ΕΡΤ υπήρξε για τον Στέλιο η μηχανή που έκοβε χρήμα.

Πολύ πρόσφατα μάλιστα έφτασε και μια ανάσα από την προεδρία της ΕΡΤ, καθώς ήταν η βασική επιλογή του ΓΑΠ για τη θέση αυτή.

Και όλοι γνωρίζουμε πόσο επιτυχημένες επιλογές είχε ο ΓΑΠ. Αρκεί να θυμηθεί κανείς την “πράσινη Τίνα” τον Πώλ τον Τζερούλανος, και άλλες προσωπικότητες κύρους.

Τελικά, προς κακή τύχη του Στέλιου, η επιλογή δεν περπάτησε γιατί ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες, αφού θα ήταν η πρώτη φορά (ακόμα και για το σάπιο ΠΑΣΟΚ) που ένας πρόεδρος θα υπέγραφε συμβάσεις παραγωγής με τον εαυτό του.

Στο άρθρο του ο Στέλιος τονίζει επίσης την ελπίδα του να μπορέσει κάποια στιγμή ο Σύριζα να έρθει στην εξουσία. Αυτό φυσικά δεν είναι έκπληξη, αφού είναι γνωστό οτι κάθε καθεστωτικό κατακάθι του ΠΑΣΟΚ πλέον το παίζει Σύριζα.

Αυτό που είναι έκπληξη είναι ο φόβος του Στέλιου μήπως καταλήξει στην Μακρόνησσο, ενώ οι πάντες ξέρουν οτι, με τα λεφτά που έχει πάρει από την ΕΡΤ εδώ και 15 χρόνια, θα μπορούσε κάλλιστα να αγοράσει οποιοδήποτε άλλο νησί.

mantomatimou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου