Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Το φρενοκομείο ΣΥΡΙΖΑ…

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν θαυμαστής και υμνητής του Κωνσταντίνου Καραμανλή, επιβεβαιώνει πρακτικά, αλλά και ηχηρά, την ιστορική του ρήση: «Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο»!
Μέσα σ’ αυτό το «απέραντο φρενοκομείο», ο «θάλαμος» του ΣΥΡΙΖΑ έχει προεξέχουσα θέση. Μπορούμε, μάλιστα να πούμε, ότι είναι ο «θάλαμος» εντός του οποίου «συνωστίζονται» όλα τα είδη και όλες οι ποικιλίες της φρενοβλάβειας.
Πράγματι εδώ έχουμε τον «πλουραλισμό» της φρενοβλάβειας. Όλοι μαζί:
Καθαρόαιμοι νεοφιλελεύθεροι, μετανοήσαντες κομμουνιστές, ευρωκομμουνιστικά και σοσιαλδημοκρατικά βυθοκορήματα (πολλά προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ), ντροπαλοί, καθεστωτικοί «κομμουνιστές» (Λαφαζάνης και σία), αριστεριστές κάθε ποικιλίας, «αντιεξουσιαστές» κάθε ποικιλίας, επαγγελματίες αριβίστες και τυχοδιώκτες…

Ο «πλουραλισμός» της νεοταξικής πολυπολιτισμικότητας σε όλο του το «μεγαλείο»! Ένας πολτός δίχως ιστορικό προηγούμενο. Γι αυτό και η πολιτική παράνοια παίρνει τις πιο αποκρουστικές μορφές…

Το να περιγράψεις όλες αυτές τις όψεις τις πολιτικής παράνοιας θα χρειαστούν πολλές σελίδες. Θα περιοριστούμε, συνεπώς, σε κάποια κεντρικά ζητήματα.

Στρατηγικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διατυπώνεται καθημερινά από την ηγεσία του είναι η ΑΠΟΔΟΧΗ της ΕΕ και του ευρώ και η «προοδευτική μεταρρύθμισή» τους.

Δηλαδή η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι η «μεταρρύθμιση» του «λάκκου των λεόντων», η «μεταρρύθμιση» της καπιταλιστικής κακουργίας των υπερεθνικών ελίτ του κεφαλαίου: Των αδίστακτων ληστών και δημίων των λαών της Ευρώπης, των ληστών και δημίων που μετατρέπουν τις κοινωνίες σε νεκροταφεία και τα αδύνατα καπιταλιστικά κράτη σε αποικίες και προτεκτοράτα…

Και ενώ η πραγματικότητα δείχνει τα εντελώς αντίθετα, ότι δηλαδή η ΕΕ έχει προχωρήσει σε έναν νέου τύπου ΦΑΣΙΣΜΟ, των ωμών δικτατορικών διαταγμάτων και το ευρώ σε όργανο αυτού του ΦΑΣΙΣΜΟΥ των χρηματιστών και τοκογλύφων, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο της «μεταρρύθμισης».

Αυτή η στρατηγική της «μεταρρύθμισης» μοιραία οδηγεί το ΣΥΡΙΖΑ να αγωνίζεται για τη διάσωση των τραπεζών και του ευρω-φασισμού: Να γίνεται γρανάζι τους…

Μια άλλη παράνοια αυτής της στρατηγικής είναι οι πολιτικές δυνάμεις που θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ συμμαχικές για τη «μεταρρύθμιση» της ΕΕ. Ποιες είναι αυτές: Ο Ομπάμα, ο Ολάντ και πρόσφατα το εργατικό κόμμα του Μπλερ!!!

Εδώ δεν χρειάζονται σχόλια…

Αυτήν τη «μεταρρυθμιστική» ΑΠΑΤΗ πουλάει ο ΣΥΡΙΖΑ στο όνομα της «αντιμνημονιακής» διαπραγμάτευσης με τον ευρω-φασισμό και με συμμάχους τούς θεμελιωτές αυτού του ευρω-φασισμού…

Η ίδια παράνοια εκφράστηκε και στην Κύπρο. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε από τους πρώτους να πανηγυρίσει το «ΟΧΙ» της κυπριακής Βουλής, να πανηγυρίσει την «ήττα της τρόικας», χρησιμοποιώντας τα σαν στοιχεία επαλήθευσης της πολιτικής του: Της «αντιμνημονιακής διαπραγμάτευσης».

Όταν σε λίγες ημέρες η πραγματικότητα έδειξε τι σήμαινε αυτό το «ΟΧΙ», τινάζοντας στον αέρα τους πανηγυρισμούς του, άρχισε να μιλάει για το ΟΧΙ του κυπριακού λαού και να κατηγορεί αυτούς που χειροκροτούσε, λίγες μέρες πριν: Τέτοια πολιτική σχιζοφρένεια…

Δίπλα στην πολιτική αυτή απάτη της ηγεσίας υπάρχει και η ΑΠΑΤΗ των «αντιπολιτευτικών» νεφελωμάτων του ΣΤΡΙΖΑ. Απάτη που ξεκινάει από τις ηγετικές, γραφειοκρατικές κορυφές του ΣΥΡΙΖΑ (Λαφαζάνης κ.λπ) και απλώνεται σε όλο το «πολυπολιτισμικό» φάσμα της «πλουραλιστικής» φρενοβλάβειας.

Για τις «διαφοροποιήσεις» του Λαφαζάνη, ήδη γράψαμε εδώ.

Η «αντιπολιτευτική» αυτή φρενοβλάβεια συνίσταται σε τούτο: Να παραμένει (η «αντιπολίτευση») ΕΝΤΟΣ των τειχών του ΣΥΡΙΖΑ και να εκτοξεύει «ομοβροντίες», ριζικά και στρατηγικά ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ από την επίσημη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράδειγμα: Η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο αγώνας εντός ΕΕ και ευρώ για τη «μεταρρύθμισή» τους και η «αντιπολίτευση» ρίχνει βολές του τύπου: «Η ΕΕ και ευρωζώνη δεν ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ, αλλά μόνο ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ»!!!

Η «αντιπολίτευση» παραμένει εντός ενός πολιτικού χώρου με διαφορετικές στρατηγικές για να τον «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙ»!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ΕΝΤΟΣ της ΕΕ για να τη «μεταρρυθμίσει» και η «αντιπολίτευση» ΕΝΤΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ για να τον «μεταρρυθμίσει»!!!

Για την «αντιπολίτευση» η ΕΕ και η ευρωζώνη δεν μεταρρυθμίζονται, αλλά «μεταρρυθμίζεται» ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Η ρίζα της λογικής τους κοινή: Η ΟΥΤΟΠΙΑ της ρεφορμιστικής εξαχρείωσης.

Ακριβέστερα: Το ρεφορμιστικό φύλλο συκής για την εξαπάτηση των αφελών και την επικάλυψη της ενσωμάτωσής τους (ΟΛΩΝ) στα παιχνίδια του κατοχικού καθεστώτος.

Θα ζήσουμε ακόμα πολλές παραστάσεις αυτού του «αριστερού» φρενοκομείου. Η τύχη του θα είναι η ίδια με τα άλλα κομματικά φρενοκομεία…

resaltomag.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου