Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ένα δεύτερο βιβλίο! "Φούγκα για δύο ασύμμετρες φωνές "


Έφτασε η μεγάλη -για μένα- στιγμή που η "Φούγκα για δύο ασύμμετρες φωνές ", το μυθιστόρημα που μας κρατούσε παρέα κάθε Τρίτη από αυτό εδώ το ιστολόγιο, έγινε έντυπο βιβλίο.
 Οι αναγνώστες που το έχουν ήδη αγαπήσει ξέρουν πολύ καλά περί τίνος πρόκειται. Για τους υπόλοιπους: Ανεκπλήρωτοι έρωτες. ερωτηματικά αναπάντητα - κι αν η απάντηση έρθει, θα έρθει όταν πια θα είναι πολύ αργά Εμμονές κι η μεγαλύτερη: η αιώνια ερώτηση: γιατί να κολλήσω με τον τόσο λάθος για μένα άνθρωπο; 


Που ίσως να μεταφράζεται: τι δικό μου, καλά κρυμμένο, αγάπησα παράφορα πάνω του; Αυτή είναι η δική μου ματιά στο νέο τούτο βιβλίο Η ηρωίδα βέβαια, γνήσιο πολιτικό ον της μεταπολίτευσης και δώθε, ερωτοτροπεί και με άλλες έννοιες: την επανάσταση, την τρομοκρατία, τα όνειρα και τη σκιά που απομένει από αυτά στο φως της πραγματικότητας Όποιο επίπεδο ανάγνωσης κι αν επιλέξετε, η βουβή ερώτηση από κάτω μοιάζει να είναι: δυο αντίπαλοι κόσμοι, ή οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος; 

 Η μυθοπλασία δίνει αφορμή για ένα ψυχογράφημα της γενιάς του Πολυτεχνείου και απευθύνεται σε όσους ήταν δεκαοχτάρηδες στην Μεταπολίτευση ή σε όσους θέλουν να κατανοήσουν αυτή την παρεξηγημένη και συκοφαντημένη γενιά." Περισσότερες λεπτομέρειες για το βιβλίο: 

 Αποτελείται από 350 σελίδες και πουλιέται -σε φυσική έντυπη μορφή στην ελληνική γλώσσα- από την amazon.com εδώ: https://www.createspace.com/4691592 Η τιμή του είναι 8$ (η κάρτα χρεώνεται κάτι λιγότερο από 6 ευρώ) και είναι η τιμή κόστους μια και στόχος μου δεν είναι να κερδίσω, αλλά να δώσω την ευκαιρία στο βιβλίο να βρει όσο περισσότερους αναγνώστες γίνεται.

 ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Σ' ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Μην την κρατήσετε για τον εαυτό σας. Προωθείστε την -με όποιον τρόπο διαλέξετε εσείς- στους φίλους σας. Όχι, δεν θα συμβούν σημεία και τέρατα αν δεν το κάνετε. 
 Αν όμως το κάνετε, θα βοηθήσετε τη φωνή μου να φτάσει στα αυτιά κάποιων που ίσως τους ενδιαφέρει.

Ρένα Ραψομανίκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου