Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Αετός ο αντωνάκης!!!

Περιμένοντας την επανάσταση του Σεπτέμβρη -που όπως έμαθα ξέμεινε στα διόδια- δεν είχα χρόνο να γράψω, ξέρετε οι ετοιμασίες είναι πολλές, μόνο λίστα να φτιάξεις θέλεις τόσο χρόνο, πόσο μάλλον να προετοιμάζεσαι για επανάσταση!
Έτσι άφησα ασχολίαστα πολλές και έξυπνες και μεγάλες δηλώσεις των πολιτικών αετών μας.
Σήμερα και αφού η επανάσταση έμεινε από λάστιχο έβαλα στην άκρη τα άρματα και έπιασα το πληκτρολόγιο.

Κατ' αρχήν έψαξα, ρώτησα και έμαθα πως ο μόνος τρόπος για να εξουδετερώσεις μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα είναι να την πετάξεις .Αυτό ακριβώς έκανε και ο πάνσοφος αντωνάκης, την πέταξε σε δέκα εκατομμύρια Έλληνες, διότι η ζωή του είναι πολυτιμότερη από τη δική μας.
Αν σκάσει σου λέει στα χέρια μου ποιος θα σώσει το ανόητο πόπολο;
Εφάρμοσε το "ο θάνατος σας η ζωή μου"και επειδή όπως προείπα είναι αετός, μετά την ηρωική του πράξη, ανέβηκε στο βήμα να ενημερώσει τους εναπομείναντες πως όλα πάνε (στην) κατ' ευχήν!

Ησυχάστε, μπείτε στην ουρά να πληρώσετε τους φόρους σας, ο κίνδυνος πέρασε.
Είμαστε λιγότεροι-αυτό ίσως να σημαίνει περισσότερους φόρους αλλά ποιος νοιάζεται;-βγήκαμε νικητές από τη μάχη, οι στόχοι επετεύχθησαν, ο κυρίαρχος λαός περήφανος ετοιμάζεται για εκλογές!

Βέβαια ο πάνσοφος θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή και θα την πάρει, διότι τα έδρανα είναι βολικά και με καλό μισθό- και ποιος αφήνει μια καλοπληρωμένη δουλειά να βγει στην ανεργία;-οπότε μια μικρή αναβολή της ετοιμασίας θα υπάρξει.Όμως κάποια στιγμή θα γίνουν οι ρημάδες και τότε σε θέλω κυρίαρχε!

Νικητής και νικημένος, άνεργος και πλούσιος,περήφανος και κοψοχέρης θα διαβείς την πόρτα του μέλλοντος!
Και μην σκας, η ανάπτυξη έρχεται, η επανάσταση έρχεται, οι εκλογές έρχονται, το μέλλον αχνοφέγγει στον ορίζοντα μεθυσμένο από την νίκη-ήττα, έρχεται και αυτό τρεκλίζοντας, όλα έρχονται σε τούτη τη χώρα.
Έρχονται τα πάνω κάτω γιατί εσύ κυρίαρχε λαέ το αποφάσισες.
Και μέχρι να έρθουν μείνε στην ουρά και πλήρωνε, μην πάει άδικα η θυσία του αετού- αντωνάκη!!

logiakaiskepseis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου