Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Τι φταίμε να πληρώνουμε τα σπασμένα των άλλων;

35,17% πρώτο κόμμα ο Σύριζα στο φτωχικό (κάποτε πλούσιο) Αγρίνιο όπου μιλά ο τσίπρας, αλλά εγώ θα σταθώ αλλού. η βεντέτα, η αρπαγή γυναικών από μαυροπουκαμισάδες ή επικίνδυνες γραφικότητες όπως το άδυτο σε κάποιες χασισοφυτείες, οι κουμπουριές, τα ψευτονταηλίκια, ακόμη και οι κουραστικές κρυόπλαστες μαντινάδες κλπ ισχύουν αλλού; Ροζ από πράσινη η Κρήτη... και στους τέσσερις νομούς πρώτος ο Σύριζα. Οι Κρητικοί που νομίζουν ότι είναι κάτι διαφορετικό δεν είναι τίποτα. Είναι τόσο υποκριτές και τριτοκοσμικοί που έβγαζαν επί δεκαετίες το κλεφτοπασόκ και τώρα τους Τραμπούκους του ΣΥΡΙΖΑ απλά και μόνο από συμφέρον... και η υπόλοιπη Ελλάδα ας πάει στο καλό... όταν ξεκίνησε η κρίση, διάβαζα σχόλια από κρητικούς που έλεγαν ότι δεν έχουν την ανάγκη της Ελλάδας, το νησί τους είναι αυτάρκης και μπορούν να ανεξαρτητοποιηθούν από την Ελλάδα, και αν θυμάστε μέχρι και γαλανόλευκη σημαία με ένα κόκκινο αστέρι είχαν κυκλοφορήσει.

Μόλις είδαν τα δύσκολα ήθελαν να την κάνουν... ούτε στην εποχή του εθνικού διχασμού να ζούσαμε. Τουλάχιστον ας μας άφηναν τα πράσινα ξενοδοχεία και ας συνέχιζαν το κλασικό χόμπι τους να γαζώνουν πινακίδες σε αγροτικές περιοχές. Τι φταίμε να πληρώνουμε τα σπασμένα των άλλων; Και ναι, ξέρω, μετά θα έρθει ο σοβαρός κρητικός Μητσοτάκης που θα αντικαταστήσει τον ασόβαρο τσίπρα και τέλος. Είναι ένας μεγάλος φαύλος κύκλος, από φαύλους ανθρώπους. Είναι απόλαυση τελικά να βλέπω τον άσχετο Tσιπρα να περνάει όλα αυτά τα μέτρα και να μην κινείται φύλλο. Ούτε μπάχαλοι, ούτε πορείες, ΤΙΠΟΤΑ. Σκέφτομαι πραγματικά να τον ψηφίσω στις επόμενες εκλογές, ελπίζω να τα πουλήσει όλα και να γίνουν τα πάντα ιδιωτικά. Ακόμα και ο στρατός των καραβανάδων που βγαίνουν στη σύνταξη από τα 38 να γίνει ιδιωτικός.

Μάθαμε τόσα χρόνια ότι η απατεωνιά κερδίζει και ο έντιμος ειναι βλάκας ας πάνε όλα για ξεπούλημα λοιπον. Μια ανοιχτή αγκαλιά αγάπης κ προκοπής για έλληνες κ μουσουλμάνους σε μια ξεπουλημένη χώρα με χορηγό τα πιθήκια της χρυσης αυγής....

perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου