- 1 συκωταριά αρνίσια
- 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3-4 ματσάκια λάπατα
- 1 μαρούλι χοντροκομμένο
- λάδι, αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια
Κόβουμε τα λάπατα
Κόβουμε τη συκωταριά σε μικρά κομμάτια
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο
Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια να μαραθούν
Προσθέτουμε τη συκωταριά και αλατοπιπερώνουμε
Προσθέτουμε τα λάπατα και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου