Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ο Ανδρέας και ο λαγός

Έχω ξαναπεί σε ανύποπτο χρόνο, πως όταν δείτε τον Λοβέρδο να «διαχωρίζει» τη θέση του από την κυβέρνηση, τότε να ξεσκονίζετε τα εκλογικά σας βιβλιάρια. Είναι ο πρώτος στην τάξη δελφίνος και το είδατε και στο MEGA. Άλλες εποχές, πρώτος θα έβγαινε ο Βενιζέλος. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει. Οι «καθηγητές» θέλουν Λοβέρδο. Και αυτό διότι όπως λένε «ο Βενιζέλος τους απογοήτευσε».
Πιστεύετε ότι τυχαία έβγαινε ο Λοβέρδος είκοσι φορές την ημέρα σε ραδιόφωνα και τηλεοπτικά παράθυρα.; Ότι, τυχαία επαναλάμβανε πως «εργάζεται σκληρά»; Καθόλου.! Είναι μέρος σχεδίου. Ετοιμάζεται από την ημέρα που ανέλαβε το Υπουργείο Υγείας, το οποίο του έδωσε ο Παπανδρέου για να μην χώνεται στις δουλειές του. Από τότε θυμάστε πόσες φορές είπε (!) την «άποψή» του; Πόσες φορές την ημέρα επαναλάμβανε ότι ο λαός πεινάει, ή πληρώνει, ή δεν γιατρεύεται και ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο; Βέβαια, το «λάθος» του Βενιζέλου να τα βάλει ανοιχτά με τον Γιώργο δεν θα το κάνει. Μεταφέρει στην τηλεόραση την άποψη του απλού κοσμάκη. Πάντα επικαλείται τον «κοσμάκη» λέτε και ο ίδιος είναι στην αντιπολίτευση. Δεν συμβιβάζεται πλέον με την Παπανδρεική πολιτική. Αλλά και δεν παραιτείται. «εγώ στηρίζω την κυβέρνηση» διαμηνύει αλλά μέχρι την ώρα που θα του πουν ότι έφτασε ή ώρα να ράψει νέο κοστούμι…

Και αν διερωτηθήκατε γιατί προτείνει την ψήφιση του νέου μνημονίου με 180 ψήφους (συναινετικές…), αυτό ακριβώς είναι το κόλπο: να παρασύρει τον Παπανδρέου να το πει και να οδηγηθεί σε εκλογές τις οποίες και θα χάσει πανηγυρικά. Και ποιος θα είναι εκείνος που θα στηρίξουν οι…υποστηρικτές του (καλό ε΄;);

Και τον Λαγό; Τον ξεχάσατε;


Σε δήλωσή του ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε χθες την εμπιστοσύνη του «και στο μυαλό και στην εντιμότητα» του υπουργού Υγείας.

Τυχαίο; δεν Νομίζω….

Συγκυβέρνηση με τον Ανδρέα Λοβέρδο δεν θα χάλαγε κάποιους που δεν θέλουν να ταυτιστούν με τον Παπανδρέου…

Τον Γ. Δημαράς που μας είπε σήμερα ότι “ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλάει με την καρδιά και την ψυχή του” (!) δεν τον σχολιάζω γιατί θα τον στενοχωρήσω.

AntiΚοινοβουλευτικός

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου