Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

"Homο Axiopustus"

Πρόκειται για ένα σπάνιο είδος ανθρωποπιθήκου που προήλθε από άγνωστη μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA. Πήρε το όνομά του από τον κορυφαίο εκπρόσωπο του είδους που επέλεξε να βαφτίσει με αυτόν τον όρο τους ομοίους του σε σύναξή τους στο κέντρο του ζωτικού τους χώρου, το κτίριο της πρώην ελληνικής Βουλής.

Ο Homο Axiopustus περπατάει σε όρθια θέση, δεν έχει ουρά, αλλά πολλές φορές φέρεται σαν να έχει, βάζοντας την ουρά στα σκέλη. Επιδεικνύει αυξημένη νοημοσύνη, όταν πρόκειται για την επιβίωσή του και τη διατήρηση του ζωτικού του χώρου (βουλευτικής, ή πρωθυπουργικής θέσης), αλλά η νοημοσύνη του περιορίζεται στα όρια κατώτερα του φυσιολογικού σε όλα τα υπόλοιπα θέματα. Η γλώσσα του είναι μεγαλύτερη απ' του ανθρώπου, καθώς του χρησιμεύει, ιδιαίτερα, στις προσπάθειές του να διατηρήσει τα προνόμιά του.


Στην προσπάθειά του να κρατηθεί ζωντανός, επιστρατεύει την τρομερή ικανότητά του να λέει ψέματα που γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη από την παντελή έλλειψη ηθικής και συνείδησης. Η υποκριτική του αρετή είναι, επίσης, πολύ ανεπτυγμένη, αφού καταφέρνει να εξαπατήσει τα θύματά του, υποδυόμενος τον πράο, τον ευαίσθητο, τον θιγμένο, τον φιλολαϊκό, τον αγωνιστή κτλ.

Παρά το γεγονός ότι περπατάει σε όρθια θέση, έχει μεγάλη έφεση στο να περπατάει στα τέσσερα, ειδικά, όταν βρίσκεται ανάμεσα σε τρομακτικά όντα, των οποίων την εύνοια θέλει να αποσπάσει. Στην περίπτωση αυτή γίνεται ένα ικανότατο τετράποδο, ή ακόμη και ερπετό. Ωστόσο, μόλις βρεθεί σε θέση πλεονεκτική σε σχέση με ανθρώπινα όντα, μετατρέπεται σε δίποδο φασιστικών ιδιοτήτων, οπότε εκδηλώνει όλα τα αισθήματα μειονεξίας που συγκέντρωσε από χρόνια ερπετικής ύπαρξης.

Ικανότατος κλέφτης, προδότης - ανθρώπων, θεσμών, ακόμη και χωρών -, και σαδιστής . Σε κάποιους εκπροσώπους του είδους είναι ανεπτυγμένη μια ιδιαίτερη εμμονή με την τεχνολογία.

Το είδος αριθμεί μερικές εκατοντάδες μέλη που χρησιμοποιούν ως ζωτικό τους χώρο την πρώην Βουλή των Ελλήνων, το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο. Το είδος αυτό ενδιαφέρεται μόνο για την καλοπέραση των μελών του και αδιαφορεί παντελώς για τη ζωή και την ευημερία των άλλων ειδών, γι' αυτό κάνει τα πάντα, για να βρεθεί στους χώρους όπου ευδοκιμούν τα υπόλοιπα μέλη του είδους.

Μετά από πολυετείς έρευνες της επιστήμης είναι πλέον εύκολο να διακρίνεται τα homus axiopustus που κυκλοφορούν δίπλα σας, αφού τα περισσότερα από αυτά που δε βρίσκονται στη Βουλή, παρασιτούν ανάμεσα σε άλλα είδη με τη μορφή συνδικαλιστών, δημοσιογράφων και "αντιρατσιστών". Προσοχή! Αν πάρουν εξουσία στα χέρια τους, γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνα!

endelehia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου