Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Το θέατρο της 6ης δόσης.

Το έχουμε πει από την αρχή ότι η 6η δόση θα δοθεί 100% και ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία. Μάλιστα, ακόμα πιο εύκολα θα δοθεί η 7η δόση του Δεκεμβρίου. Η εντολοδόχος των δανειστών κυβέρνηση, το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Γι’ αυτό εξάλλου και είναι εντελώς ήσυχη, διαφορετικά τώρα θα έτρεχαν οι πάντες.

Όπως όμως είναι γνωστό, η δόση αυτή δεν πρόκειται να διατεθεί για την εξόφληση δανειστών, όπως η επόμενη του Δεκεμβρίου (γι’ αυτό και η δόση του Δεκεμβρίου θα δοθεί εύκολα), αλλά για εσωτερική μας χρηματοδότηση.
Εξάλλου τα κρατικοδίαιτα παράσιτα περιμένουν με ανυπομονησία τα χρήματα της δόσης, κουνώντας τις ουρές τους. Για το λόγο αυτό και η τρόϊκα βρήκε την ευκαιρία να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό με τις συνεχείς αναβολές και με κάποια δημοσιεύματα για χρεοκοπία τον Νοέμβριο. Αλίμονο!! Αν δεν δοθεί η δόση, τότε θα γίνει η «Δευτέρα Παρουσία» στην ευρωπαϊκή οικονομία. Απλά πρέπει τώρα εμείς να τρομάξουμε, για να μας πάρουν εργασιακά δικαιώματα και περιουσίες χωρίς αντιστάσεις.

Εκτιμούμε λοιπόν και να το θυμηθείτε, ότι η τρόϊκα θα καθυστερήσει τη δόση, τόσο όσο θα χρειαστεί για να καθυστερήσει για λίγο η καταβολή μισθών και συντάξεων, ώστε να επέλθει πλήρης πανικός και το πειραματόζωο «Έλληνας» να παραδοθεί εντελώς από το φόβο του.

Τότε θα περάσουν αμέσως και άλλα μέτρα, όπως κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, νέες φορολογίες, νέες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων κ.λ.π.

Θα συναινέσει άραγε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο να παίξει αυτό το τρομολαγνικό θέατρο;;
Εσείς τι λέτε;;

hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου