Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Έλα βρε Γιώργη τώρα που δεν το έκανες για τηλεθέαση…

Έχει βγει ο συμπαθέστατος φίλος Γιώργος Παπαδάκης στα κανάλια δηλώνοντας ότι “δεν έστησε το συμβάν” και βέβαια “δεν το έκανε για την τηλεθέαση”.
Ως προς το πρώτο σκέλος, δεν θα γίνουμε συνωμοσιολόγοι σαν τον κύριο Καψή για να δούμε σκοτεινό σχέδιο του Παπαδάκη πίσω από το συμβάν.
Ως προς το δεύτερο σκέλος όμως, εννοείται ότι το έκανες για την τηλεθέαση. Στήνεις πάνελ με Κασιδιάρη και Λιάνα δίπλα δίπλα, Προκόπη Παυλόπουλο απέναντι που είναι κόκκινο πανί για τα γεγονότα του Δεκέμβρη, (από κάποιους που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όταν η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης έτρεχαν να υπογράψουν την υποδούλωση της Ελλάδας, μάλλον πονηρό σκοπό θα είχαν όταν έβριζαν τον Παυλόπουλο που δεν κατέβαζε στρατό για να αντιμετωπισει την “πορτοκαλί επανάσταση”.) και λες ότι δεν το έκανες για τηλεθέαση;
Μα όποιος συνέθεσε αυτό το πάνελ το έκανε με υστερόβουλη και προβοκατόρικη διάθεση, όπως πολύ σωστά κατήγγειλε η Λιάνα.
Εάν είναι δική σου επιλογή Γιώργο Παπαδάκη, το θέμα σταματά εδώ.
Εάν όμως σου το επέβαλλαν οι σκοτεινοί εγκέφαλοι των τουρκοσήριαλ και της ανθελληνικής παρακμής, τότε οι καταγγελίες της Λιάνας πρέπει να ελεγχθούν σε βάθος.
Γιατί δεν μπορεί την ημέρα που ανακοινώνεται ο διωγμός των Ελλήνων για ψίχουλα, την ημέρα που οι καρκινοπαθείς – νεφροπαθείς κλπ εκτελούνται από το κράτος, όλα τα ΜΜ”Ε” να ασχολούνται με τον Κασιδιάρη.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Κουτόχορτο τέλος.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου