Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΑΥΡΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ, ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ


Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 09:00, οι στρατιωτικοί διοργανώνουν συγκέντρωση έξω από το κτίριο του ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49) για να φωνάξουν την αντίθεση τους στην κατάργηση του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. 
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ!

Συζητείται στις 17 Μαΐου η προσφυγή επτά στρατιωτικών στο ΣτΕ για τη διατήρηση του Γένους ως προϋπόθεσης για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. Οι στρατιωτικοί λένε «όχι» στην κατάργηση του γένους, αφού… υποστηρίζουν πως έτσι ο κάθε μετανάστης, που αποκτά την ελληνική υπηκοότητα, θα μπορεί να εισέρχεται στα ΑΣΕΙ.Όπως αναφέρεται, η κατάργηση του γένους είναι αντίθετη στους Στρατιωτικούς Κανονισμούς που προβλέπουν ότι «Η εθνική και ηθική διαπαιδαγώγηση, η οποία εγείρει το εθνικό αίσθημα και την προς την Πατρίδα και τα εθνικά ιδεώδη αγάπη και αφοσίωση, πρέπει να αποτελεί το διαρκές μέλημα τον διοικητή. Αυτός λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα για την πρόληψη της διάβρωσης του εθνικού φρονήματος των ανδρών της μονάδας» (ΣΚ 20-2, άρθρο 5, παράγρ.5).Πάντως, ήδη από τις 25 Φεβρουαρίου, θέση κατά της κατάργησης του γένους ως προϋπόθεσης για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές πήρε και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Μιχάλης Κωσταράκος ο οποίος με tweet του ανέφερε πως: «Ήρθε χρονικά η στιγμή να ρυθμίσουμε νομοθετικά το θέμα του γένους των εισακτέων στις Στρ. Σχολές. Επιβάλλεται να είναι Έλληνες το γένος».
Οι στρατιωτικοί διοργανώνουν συγκέντρωση την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 και ώρα 09:00, έξω από το κτίριο του ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49) για να φωνάξουν την αντίθεση τους στην κατάργηση του γένους.
Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές:


(Το ΧΩΝΙ 12/05/2013 – Σ.Λ.)__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

Επτά φορείς αποστράτων συμπαρατάσσονται την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Μαΐου 2013 ώρα 09:00  για να στηρίξουν το θέμα του γένους, ως προϋπόθεσης συμμετοχής των υποψηφίων στις εισαγωγικές εξετάσεις των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκαπιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), που θα εκδικασθεί από την ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την Παρασκευή 17 Μαϊου 2013.

Διαβάστε την ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου