Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αφήνιασαν με τον ΓΑΠ...

- Η Τρέμη θέτει θέμα διαγραφής του (!!!) επειδή τολμάει να πάει σε παρουσίαση βιβλίου που θα 'ναι και ο Κουβέλης!

- Ο Ντερμπεντέρης τον κατατάσσει στους "απόντες" και δηλώνει, πως, μαζί με τους "παρόντες" (Βενιζέλο κ.λπ.) θα χρεωθούν την -προδιαγραφόμενη- νίλα των ευρωεκλογών...


Η παράσταση άρχισε με τον "υπάκουο" Ιορδάνη. "Είναι έξαλλοι στο ΠΑΣΟΚ (ποιο ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, ο Βενιζέλος και 3-4 "Φιλιππινέζες" του) με τον Γιώργο Παπανδρέου", είπε.

Θα πάει εκεί (στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, πρώην ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ -και κοντά πάντα στη οικογένεια Παπανδρέου- η οποία προσχώρησε προσφάτως στην ΔΗΜΑΡ), όπου θα βρίσκεται και ο Φώτης Κουβέλης, "με τον οποίον έχει ανοικτό μέτωπο ο Βενιζέλος", υπογράμμισε ο Χασαπόπουλος.

"Πρόκειται να κάνουν κάτι στο ΠΑΣΟΚ (δηλαδή, θα τον διαγράψουν?)", ρώτησε με αυστηρό ύφος η Τρέμη, θυμίζοντας και το προηγούμενο "πειθαρχικό παράπτωμα" του ΓΑΠ με το "Όχι" στην βουλή.

"Οχι, γιατί δεν θέλουν να τον ηρωοποιήσουν", απάντησε ο υπάκουος ρεπόρτερ.

Η Τρέμη δυσανασχεντωντας και θεωρώντας πως ήδη έπρεπε να τον είχαν διαγράψει, άφησε να εννοηθεί πως στις 25 Μαϊου ο Παπανδρέου θα επωφεληθεί από την ενδεχόμενη ήττα του ΠΑΣΟΚ.

Και εδώ μπήκε στην μέση ο Ντερμπεντέρης. "Παρόντες και απόντες (θα πληρώσουν την ήττα)", είπε τουλάχιστον τρεις φορές με θυμόσοφο ύφος και εν είδει χρησμού.

Αφήνιασαν τα -κατά Στάθη- ντόμπερμαν της ενημέρωσης...

nonews-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου