Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Αυτό λέγεται Βουλή συνεδριάζουσα;

Εικόνα αρχείου από παλαιότερη...συνεδρίαση!!!
Η "Κασιδιαρομαχία" στη ...Βουλή απεκάλυψε ότι από  τους 300 βουλευτές που όφειλαν να είναι στη συνεδρίαση της Βουλής, παρίσταντο...τρεις (3)!!!
Οι υπόλοιποι; Είχαν πάει να μαζέψουν... βρούβες;

Ήταν εικόνα Βουλής αυτή; Αν εξαιρέσει κανείς τους προφυλακισμένους,  οι υπόλοιποι και πληρώνονται με χρυσά λεφτά και δεν πατάνε (συνήθως) ούτε στο καφενείο της Βουλής!


 Κακώς ο κ.Σαμαράς "παραίτησε" τον  Υφυπουργό Παιδείας. Η συζήτηση και τα λεχθέντα  με την κ. Κανέλλη, μπορεί να έγιναν στο χώρο της Βουλής, αλλά έγιναν ...ιδιωτικά, αφού απουσίαζαν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι βουλευτές. Αυτη η εικόνα δεν ήταν σε καμία περίπτωση εικόνα βουλής συνεδριάζουσας.

  Την άδεια αίθουσα της Βουλής, δεν την είδε ο κ. Σαμαράς και αν την είδε τι έκανε;
  Ανέχεται η εικόνα αυτή να βαφτίζεται .."συνεδρίαση" ;
  Μόνο το "πολιτικό κόστος" από τα λεχθέντα του υφυπουργού τον ενόχλησε;

 Κάπως έτσι ...συνεδρίαζε η βουλή επί 7ετίας! 'Η διαφορά ήταν ότι τότε ΔΕΝ πληρώναμε δεκάρα για βουλευτές -ούτε και μας έλειψαν, ενώ η οικονομία μας δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή κατάντια.
Αυτά για να λέμε τα σύκα-σύκα  και τη σκάφη-σκάφη.

Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ  (ΑΛΕΞ) 

ΥΓ 
Γιατί έχουν απαγορεύσει στις κάμερες που είναι στο χώρο να δείχνουν ΟΛΗ την αίθουσα της Βουλής, παρά μόνο του ομιλητές και τον προεδρεύοντα ;
Μήπως για να μη βλέπει ο (εργοδότης τους) λαός ότι δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους- ως οφείλουν και ότι λαμβάνουν την παχυλή ..."αποζημίωση" ασκόπως και ακόπως;


http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου