Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ!

Δεν τσιμπάω. Ότι ο Ρονάλντο τα έδωσε όλα για τη νίκη της Πορτογαλίας, όταν... βγήκε νοκ-άουτ από τον τελικό. Παραμύθι φούρναρης ότι του... στοίχησε του παικταρά που τραυματίστηκε. Καί ότι έβγαλε όλη την πατριωτική και ποδοσφαιρική του ψυχή για το καλό της ομάδας. Όρθιος και με μισό πόδι ντοπάριζε, έδινε κουράγιο στους... συμπαίκτες του.

Δεν ξέρει τι θα πει «συμπαίκτης» ο Ρονάλντο. Δεν ξέρει τι θα πει «ομάδα». Σιγά που σήμερα θα τον μάθουμε ποιος είναι. Τον έχουμε γνωρίσει πολύ καλά εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια. Δεν τον νοιάζει για τίποτα, παρά η πάρτη του. Αυτός είναι. Μόνο τα προσωπικά του ρεκόρ.

Ο Ρονάλντο είναι ο ορισμός του ατομιστή. Δεν υπάρχει τίποτα έξω απ' αυτόν. Παίζει μόνον για τον εαυτό του. Και με τον τραυματισμό του τι μπορούσε να πάθει το παιδί; Έστω και κατά 1% η Πορτογαλία να πάρει τον τελικό. Η δυστυχία του Ρονάλντο! Ο εκμηδενισμός του! Η εξαφάνισή του! Χωρίς αυτόν στην ενδεκάδα η ομάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Πώς το άντεχε αυτό η βεντετάρα. Να, γιατί έδωσε ρεσιτάλ υποκρισίας, ότι και εκείνος είναι ένα κομμάτι της ομάδας. Δήθεν πάσχιζε, υπέφερε, μέχρι που καπέλωνε τον Σάντος διότι μόνον αυτός έχει το δικαίωμα να κάνει και τον υπερπροπονητή.

apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου