Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Σχεδιάζοντας το τέλος

Διαβάζουμε τα ρεπορτάζ που λένε ότι οι σχέσεις του Αλέξη με τον Πάνο έχουν παγώσει. Ότι εκείνος ο… εφηβικός έρωτας της αριστεράς με την ψεκασμένη δεξιά περνά κρίση. Ότι ο «γάμος» για το καλό της πατρίδας το 2015 δεν μπορεί να κρατήσει πολύ ακόμη.

Πότε ο Αλέξης «ξενοκοιτάζει» βλέποντας τον... μοναχικό μπάκακα του Ποταμιού να ψάχνεται. Πότε ο Ιβάν Σαββίδης πήρε το όπλο του και πυροβόλησε και τους φίλους του στην Ελλάδα σαν τον Καμμένο.

Πότε ο Πάνος κατάλαβε ότι δεν θα βρίσκει ούτε την ψήφο του και άρχισε να χορεύει πατριωτικά τραγούδια για τη Μακεδονία και για την Πόλη που επάρθη.

Πατριώτες οι Ανεξάρτητοι ψεκασμένοι που συνεργάστηκαν με το καραβάνι του Τσίπρα και ξεφτιλίστηκαν διεθνώς αφού υπέγραψαν και τις χαρτοπετσέτες.

Ξαφνικά θυμήθηκαν το καλό της πατρίδας αυτοί που την κατέστρεψαν, όχι μόνο ως κυβέρνηση αλλά και ως αντιπολίτευση. Που είπαν ψέματα, κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό, τον παραπλάνησαν για να έχουν την εξουσία στα χέρια τους και τώρα το παίζουν βαριά πεπόνια. Τώρα που βλέπουν να έρχεται η κατηφόρα και τα ειδικά δικαστήρια.

Άραγε που χάθηκε ο Καμμένος να απαντήσει για την υπόθεση τωνCDSπου υποτίθεται ότι έπαιξαν κάποιοι κι έβγαλαν δισεκατομμύρια στην πλάτη της Ελλάδας; Στο αρχείο κι αυτή η υπόθεση με την οποία έκαναν πολιτικές καριέρες κι έβγαλαν πολιτικό μεροκάματο και ο Πάνος, και ο Αλέξης και όλα τα καλόπαιδα του αντιμνημονιακού μετώπου που τώρα είναι οι πιο εξευτελισμένοι και προσκυνημένοι.

Θα κάνει ανακοινώσεις την Τρίτη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ο Καμμένος, λένε οι πληροφορίες. Άραγε τι θα μας πει;

Ότι φεύγει από την κυβέρνηση αλλά θα συνεχίσει να την στηρίζει με ψήφο ανοχής; Θα μας πει ότι αυτός αγαπάει την Ελλάδα και δεν μπορεί να δεχθεί να λέγονται Μακεδονία τα Σκόπια; Ότι είναι πολύ Ελληνάρας και δεν μπορεί να ανεχθεί τους Τούρκους που κρατάνε ομήρους δύο Ελληνόπουλα;

Και να μας τα πει όλα αυτά τι θα κάνουμε; Θα τον συγχωρήσουμε για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει; Ή μήπως θα πειστούμε από έναν παθολογικό ψεύτη που έγινε υπουργός ποντάροντας στην απάτη, στα fakenews, στην κοντή μνήμη;

Δεν έχουμε τίποτε με τον Τσίπρα ή με τον Καμμένο, πέραν των πολιτικών διαφορών. Πολιτική κριτική τους ασκούμε ώστε να καταλάβει ο κόσμος πόσο πολύ εξαπατήθηκε από δύο πατενταρισμένους πολιτικούς απατεώνες. Οι οποίοι απέδειξαν ότι δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε προκειμένου να κατακτήσουν και να διατηρήσουν την εξουσία.

Να τελειώνουμε μ’ αυτούς. Έχουν καταλάβει ότι… τελειώνουν και κάνουν ένα ακόμη παιχνίδι. Ο Καμμένος θα φύγει από την κυβέρνηση για να μην ψηφίσει το Μακεδονικό αλλά θα ψηφίζει κατά περίπτωση τα νομοσχέδια του Τσίπρα. Ο δε Τσίπρας αναζητά τους νέους χρήσιμους ηλίθιους, προσεγγίζοντας βουλευτές από το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων.

Και να προβλέψουμε και κάτι. Αυτό το μέσα – έξω του Καμμένου είναιfake. Και πολύ πιθανό είναι να μην εγκαταλείψει το κόκκινο χαλί του Πενταγώνου. Ή αν το κάνει να έχει πάρει… άλλες διαβεβαιώσεις προκειμένου να μην πάρει μαζί του στον πολιτικό του τάφο και τον Τσίπρα.

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου