Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 2

του Ιωάννη Ξ.



Οι εξελίξεις τρέχουν το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι η ταχύτητα με την οποία θα εξελιχθούν τα πράγματα.Τέρμα οι παρατάσεις.Αυτό που συνέβαινε μέχρι τώρα με τους πιστούς να ζητούν συνεχείς παρατάσεις μέσω της προσευχής ,διότι τρόμαζαν από τις προφητείες των γερόντων,σταμάτησε.

                          Σταμάτησε διότι όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι το χρηματοοικονομικό κατεστημένο που διοικεί τον πλανήτη έχει ως σκοπό την εξόντωση των λαών και τον έλεγχο του πλανήτη,οπότε κομμένη αυτή η προσευχή που ζητάει παράταση και διαιωνίζει την υπάρχουσα κατάσταση η οποία οδηγεί τα πράγματα καθημερινά προς το χειρότερο. 
                            Ποιο είναι αυτό το χρηματοοικονομικό κατεστημένο ????Γιατί κανείς δεν μιλάει ????  Πολύ απλό είναι οι Χαζαροι κεντρικοί τραπεζίτες,αυτοί που λένε ότι είναι Εβραίοι αλλά δεν είναι(διότι είναι η συναγωγή του Σατανά)
                             Οι Χαζαροι είναι Τουρκικό φύλλο ,ασπάστηκαν την εβραϊκή θρησκεία(το διαδίκτυο έχει χρήσιμες πληροφορίες)Αυτοί λοιπόν οι Τούρκοι που τυπώνουν το δολάριο και το δανείζουν στο αμερικανικό κράτος με επιτόκιο,διότι είναι ιδιωτικό νόμισμα «περιποιήθηκαν» δύο αμερικανούς προέδρους τον Lincoln και τον Kennedy.Oι υιοί του Kennedy και του Ωνάσση που ήταν κύριος χρηματοδότης του πρώτου,σκοτώθηκαν επιβαίνοντας τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα.Ο λόγος ???Τόλμησαν(οι πατέρες τους) να επιχειρήσουν να μετατρέψουν το δολάριο από ιδιωτικό σε κρατικό νόμισμα.
                               Είναι υπεύθυνοι για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο(στόχος του πολέμου αυτού ήταν να διώξει τους Οθωμανούς από τα εδάφη του σημερινού Ισραήλ και μόλις ο στόχος επιτεύχθη δεν χρειαζόντουσαν οι σύμμαχοι Ελληνες και επακολούθησε η Μικρασιατική Καταστροφή).
                                Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος έγινε για να εξοντωθούν οι πραγματικοί Εβραίοι της διότι στο μεσοδιάστημα μεταξύ των δύο πολέμων είχαν αρνηθεί όπως ήταν επόμενο να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους στην Ευρώπη και εγκατασταθούν στην Παλαιστίνη ιδρύοντας το κράτος του Ισραήλ.
                                  Αλλωστε ο πραγματικός στόχος ήταν η δημιουργία του σημερινού Ισραήλ του οποίου το 70% του πληθυσμού είναι τουρκοχαζαρικής καταγωγής.Το όργανό τους ο Χίτλερ του οποίου η μητέρα ήταν Εβραία στο θρήσκευμα(υπάρχει αμερικανική ταινία που δείχνει τον Χίτλερ στην παιδική ηλικία να πηγαίνει στη συναγωγή).Υπάρχουν πληροφορίες ότι η μητέρα του δούλευε σαν υπηρέτρια στον τραπεζίτη τον Χαζαρο τον Ρότσιλντ
                                    Η ΕΡΤ όταν απεργούσαν οι εργαζόμενοι της μας έδειχναν κάτι ωραία ντοκυμαντέρ ,αμερικανικά παρακαλώ στα οποία   κάποιοι ερευνητές υποστήριζαν ότι αμερικανικές(εβραϊκές δηλ.ή μάλλον χαζαρικές)εταιρείες χρηματοδοτουσαν τους ναζί  ή ότι έγινε ανάλυση DNA στα οστά του Χίτλερ και αποδείχθηκε ότι δεν είναι αυτός.Γνωρίζετε τι έπαθε η ΕΡΤ??? Έγινε ΝΕΡΙΤ(ψάξτε να δείτε την προέλευση του ονόματος
                                 Πρέπει να δείτε το κινούμενο σχέδιο «το αμερικανικό όνειρο|»  το οποίο μιλάει με ονόματα και στοιχεία ,είναι ότι καλύτερο για να αφυπνιστεί κανείς 
                                   Οι κύριοι αυτοί έχουν ένα πέτρινο μνημείο στην Γεωργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής,όπου αναφέρουν ότι στόχος τους είναι να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 500 εκατομύρια.
                                    Ο πραγματικός τους στόχος πιθανόν να είναι να αφήσουν μερικές δεκάδες εκατομύρια του οποίους θα χρησιμοποιούν σαν δούλους.Ούτε την φυλή τους δεν πρόκειται να αφήσουν να επιβιώσει και δεν εννοώ τους Εβραίους αλλά τους Χαζαρους.Αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση που θέλουν να κάνουν ορίζοντας παγκόσμιο κυβερνήτη δικτάτορα τον αντίχριστο.
                                      Είναι πασιφανές ότι τα τσιράκια τους τους μασόνους ανά τον κόσμο  θα είναι οι πρώτοι που θα τους ξεφορτωθούν.
                                       Αυτοί λοιπόν κατάφεραν με την «μόδα» και απομάκρυναν τον λαό μας από την πίστη του και από τις παραδόσεις του και έχασε ,ελπίζω προσωρινά, τον μόνο σύμμαχο του ,τον Κύριο.
                                        Το κατάφεραν με πολλή μαεστρία και ψυχρό επαγγελματισμό και εμείς πέσαμε στην παγίδα.Υπάρχει το φάρμακο που αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματκα την αρρωστημένη αυτή κατάσταση και λέγεται μετάνοια και εξομολόγηση ,θα μιλήσουμε όμως γι’αυτά στο τρίτο μέρος


  Ι Ω Α Ν Ν Η Σ Ξ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου